Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bañado FC Tortu Fc
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 19.3
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Echeverria controleert de bal met de borst. Mena rent richting de bal. Mena probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cataldo de bal. Cataldo geeft een hoge lob. Cardozo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Haedo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Villagra de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mena. Mena krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Valdez is nu in balbezit. Valdez probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Paiva de bal onder controle te krijgen. Piatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Echeverria rent richting de bal. Echeverria passt de bal in één keer door. Piatti is nu in balbezit. Piatti schiet op doel. Leguizamón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bañado FC - Tortu Fc 1:0

32e minuut.
Zucolillo met een sublieme pass. Paiva rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van López Moreira. López Moreira krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Ojeda trapt de bal weg. Simón kopt de bal weg. Villagra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mena is nu in balbezit. Mena schiet op doel. Cardozo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Valdez geeft de bal voor. Cataldi kopt de bal weg. Paiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Paiva haalt uit met een fantastische trap. Leguizamón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bañado FC - Tortu Fc 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bañado FC 54%, Tortu Fc 46%.
Bañado FC - Tortu Fc 2:0

56e minuut.
Zelaya onderschept slim de pass. Zelaya speelt de bal door. Paiva is nu in balbezit. Paiva draait met de bal, schiet en ... Leguizamón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bañado FC - Tortu Fc 3:0

59e minuut.
Castro is nu in balbezit. Piatti onderschept slim de pass. Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatti verovert de bal door een tackle van achteren. Piatti geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Cataldo is nu in balbezit. Cataldo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zucolillo de bal. Mena rent richting de bal. Mena draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bañado FC - Tortu Fc 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bañado FC 26%, Tortu Fc 74%.
Bañado FC - Tortu Fc 3:1