Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Genki-Dama Caceresbrian53
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 21.6
zwak Schieten matig
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Colmán geeft de bal voor. Gamarra kopt de bal weg. Klungelig pakt Macchi de bal. Brizuela rent richting de bal. Brizuela draait met de bal, schiet en ... Yegros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Macchi rent richting de bal. Macchi geeft een lange en hoge pass. Marecos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Balbuena rent richting de bal. Balbuena schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Rojas kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Grau de bal onder controle te krijgen. Salinas speelt de bal door. Brizuela rent richting de bal. Brizuela schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Yegros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Masi draait met de bal, schiet en ... Isasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Isasi geeft een lange en hoge pass. Burt heeft problemen om de bal te vangen. Burt geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Paiva is nu in balbezit. Burt is nu in balbezit. Gamarra met een sublieme pass. Brizuela rent richting de bal. Brizuela draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Genki-Dama - Caceresbrian53 0:1

33e minuut.
Noguera onderschept slim de pass. Salinas is nu in balbezit. Noguera begaat een overtreding. Noguera krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Salinas raakt geblesseerd tijdens het duel. Salinas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rotela rent richting de bal. Brizuela onderschept slim de pass. Brizuela draait met de bal, schiet en ... Yegros werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Genki-Dama - Caceresbrian53 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Genki-Dama 67%, Caceresbrian53 33%.
Genki-Dama - Caceresbrian53 0:2

46e minuut.
Balbuena verovert de bal door een tackle van achteren. Gamarra is nu in balbezit. Gamarra probeert naar een medespeler te passen. Brizuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Brizuela draait met de bal, schiet en ... Yegros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Gamarra speelt de bal door. Krauch geeft een hoge lob. Daar is Macchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brizuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Brizuela draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Krauch geeft de bal voor. Burt probeert naar een medespeler te passen. Krauch rent richting de bal. Masi is nu in balbezit. Masi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zotti bokst de bal weg.

82e minuut.
Marecos bereikt de bal nog maar net als eerste. Brizuela onderschept slim de pass. Brizuela passt de bal zonder na te denken. Balbuena heeft problemen om de bal te vangen. Balbuena draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Gamarra is nu in balbezit. Burt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamarra schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Gamarra moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gamarra schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Genki-Dama 58%, Caceresbrian53 42%.
Genki-Dama - Caceresbrian53 0:2