Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Campeones Moribundos S.D. Coclé
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten poor
average Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Riquelme bereikt de bal nog maar net als eerste. Riquelme geeft een hoge lob. Núñez probeert de bal aan de voet te houden. Forsaythe is nu in balbezit. Forsaythe draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Daar is Robles De Frías, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daley rent richting de bal. Robles De Frías onderschept slim de pass. Forsaythe rent richting de bal. Forsaythe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Campeones Moribundos - S.D. Coclé 1:0

20e minuut.
Daley probeert naar een medespeler te passen. Robles De Frías bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles De Frías speelt de bal door. Forsaythe rent richting de bal. Forsaythe haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Mojica probeert naar een medespeler te passen. Forsaythe rent richting de bal. Del Toro rent richting de bal. Robles De Frías onderschept slim de pass. Robles De Frías haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Campeones Moribundos - S.D. Coclé 2:0

33e minuut.
Daley speelt de bal door. Guerrero rent richting de bal. Mojica rent richting de bal. Guerrero rent richting de bal. Guerrero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Campeones Moribundos - S.D. Coclé 2:1

39e minuut.
Robles De Frías probeert naar een medespeler te passen. Forsaythe rent richting de bal. Daley rent richting de bal. Robles De Frías verovert de bal door een tackle van achteren. Robles De Frías schiet op doel. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Guerrero haalt uit met een fantastische trap. Fernández Gutiérrez probeert de bal aan de voet te houden. Diez Ríos rent richting de bal. Mojica onderschept slim de pass. Mojica draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Pineda heeft problemen om de bal te vangen. Robles De Frías verovert de bal door een tackle van achteren. Robles De Frías passt de bal met de wreef. Forsaythe is nu in balbezit. Forsaythe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Campeones Moribundos 41%, S.D. Coclé 59%.
Campeones Moribundos - S.D. Coclé 2:1

51e minuut.
Inworp. Morales zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mojica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojica draait met de bal, schiet en ... Haughton kopt de bal weg. De bal raakt de paal. Zambrano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Campeones Moribundos - S.D. Coclé 2:2

59e minuut.
Ávila geeft de bal voor. Inworp. Evans met een snelle inworp. Robles De Frías bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles De Frías haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Valdiviezo is nu in balbezit. Valdiviezo passt de bal zonder na te denken. Robles De Frías probeert naar een medespeler te passen. Forsaythe is nu in balbezit. Forsaythe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Campeones Moribundos - S.D. Coclé 3:2

82e minuut.
Ávila geeft een lange en hoge pass. Valdiviezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdiviezo geeft een lange en hoge pass. Forsaythe bereikt de bal nog maar net als eerste. Forsaythe draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Campeones Moribundos - S.D. Coclé 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Campeones Moribundos 43%, S.D. Coclé 57%.
Campeones Moribundos - S.D. Coclé 4:2