Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Campeones Moribundos Calmados Avestruces
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Gibbs bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles De Frías onderschept slim de pass. Forsaythe bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles De Frías bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles De Frías draait met de bal, schiet en ... Obando bokst de bal weg.

10e minuut.
Chiari onderschept slim de pass. Saés rent richting de bal. Saés schiet op doel. Nimbley werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Fernández Gutiérrez heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Campeones Moribundos - Calmados Avestruces 0:1

12e minuut.
Díaz is nu in balbezit. Zings verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zings zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chiari geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Riquelme speelt de bal door. Robles De Frías rent richting de bal. Robles De Frías probeert naar een medespeler te passen. Forsaythe bereikt de bal nog maar net als eerste. Forsaythe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Julio met een sublieme pass. Saés rent richting de bal. Aub tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aub krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Campeones Moribundos 55%, Calmados Avestruces 45%.
Campeones Moribundos - Calmados Avestruces 0:1

46e minuut.
Chiari speelt de bal door. Birmingham is nu in balbezit. Met opzet legt Blanco zijn tegenspeler op de grond. Birmingham moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Birmingham kan niet meer verder spelen. Almillategui komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Daar is Diez Ríos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiari bereikt de bal nog maar net als eerste. Diez Ríos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chiari raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Chiari kan niet meer verder spelen. Homerchea komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Saés neemt zijn aanloop. Nimbley verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Campeones Moribundos - Calmados Avestruces 0:2

64e minuut.
Riquelme bereikt de bal nog maar net als eerste. Julio onderschept slim de pass. Julio passt de bal met de wreef. Robles De Frías is nu in balbezit. Robles De Frías draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Carrion passt de bal met de wreef. Goss bereikt de bal nog maar net als eerste. Saés is nu in balbezit. Homerchea is nu in balbezit. Homerchea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Campeones Moribundos 54%, Calmados Avestruces 46%.
Campeones Moribundos - Calmados Avestruces 0:2