Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Campeones Moribundos Friolentos Dementes
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Baloy is nu in balbezit. Baloy met een sublieme pass. Aub rent richting de bal. Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Santos draait met de bal, schiet en ... Chifundo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Frade zal de hoekschop nemen. Rubín kopt de bal weg. Santos rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Campeones Moribundos - Friolentos Dementes 0:1

5e minuut.
Forsaythe speelt de bal door. Robles De Frías bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio rent richting de bal. Robles De Frías onderschept slim de pass. Robles De Frías schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Henry geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Díaz met de inworp. Klungelig pakt Riquelme de bal. Riquelme geeft een hoge lob. Salinas bokst de bal weg. Klungelig pakt Kawano de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Daar is Aub, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aub. Aub krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Robles De Frías bereikt de bal nog maar net als eerste. Goncalves verovert de bal door een tackle van achteren. Goncalves probeert naar een medespeler te passen. Frade is nu in balbezit. Frade geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Frade rent richting de bal. Frade geeft een hoge lob. Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos rent richting de bal. Santos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Chifundo niet meer kan verder spelen. Nimbley komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Rubín bereikt de bal nog maar net als eerste. Aub onderschept slim de pass. Aub passt de bal met de wreef. Forsaythe is nu in balbezit. Forsaythe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Campeones Moribundos - Friolentos Dementes 1:1

26e minuut.
Inworp. Frade met de inworp. Baloy bereikt de bal nog maar net als eerste. Baloy draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Rubio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rubín rent richting de bal. Rubín geeft een hoge lob. Santos is nu in balbezit. Santos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Campeones Moribundos - Friolentos Dementes 1:2

33e minuut.
Del Toro verovert de bal door een tackle van achteren. Del Toro geeft een lange en hoge pass. Santos is nu in balbezit. Santos haalt uit met een fantastische trap. Nimbley maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Campeones Moribundos - Friolentos Dementes 1:3

34e minuut.
Robles De Frías raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gálvez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Campeones Moribundos 54%, Friolentos Dementes 46%.
Campeones Moribundos - Friolentos Dementes 1:3

52e minuut.
Goncalves geeft een lange en hoge pass. Fernández Gutiérrez heeft problemen om de bal te vangen. Santos rent richting de bal. Santos draait met de bal, schiet en ... Nimbley werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Campeones Moribundos - Friolentos Dementes 1:4

73e minuut.
Rubín geeft een hoge lob. Goss is nu in balbezit. Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Campeones Moribundos - Friolentos Dementes 1:5

74e minuut.
Diez Ríos is nu in balbezit. Baloy is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Diez Ríos. Baloy raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

87e minuut.
Blanco verovert de bal door een tackle van achteren. Blanco geeft de bal voor. Evans kopt de bal weg. Daar is Baloy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baloy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Campeones Moribundos 55%, Friolentos Dementes 45%.
Campeones Moribundos - Friolentos Dementes 1:5