Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Escandalosos Dementes arabe unido fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten weak
weak Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Bernal passt de bal met de wreef. Barrios rent richting de bal. Barrios passt de bal zonder na te denken. Palma De León heeft problemen om de bal te vangen. Palma De León draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Escudero bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios verovert de bal door een tackle van achteren. Barrios speelt de bal door. Palma De León is nu in balbezit. Palma De León schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Escandalosos Dementes 50%, arabe unido fc 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Escandalosos Dementes - arabe unido fc 0:0

47e minuut.
Poveda speelt de bal door. Bernal rent richting de bal. Bernal geeft een lange en hoge pass. Palma De León rent richting de bal. Palma De León draait met de bal, schiet en ... Marín bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Da Costa geeft een lange en hoge pass. Corella probeert de bal met de borst te controleren. Palma De León rent richting de bal. Palma De León haalt uit met een fantastische trap. Marín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Escandalosos Dementes - arabe unido fc 0:1

61e minuut.
Palma De León kopt de bal weg. Barrios heeft problemen om de bal te vangen. Medina rent richting de bal. Barrios verovert de bal door een tackle van achteren. Barrios schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Bernal geeft een lange en hoge pass. Palma De León rent richting de bal. Barrios met een sublieme pass. Jayo is nu in balbezit. Jayo haalt uit met een fantastische trap. Marín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jayo neemt de hoekschop. Klungelig pakt Palma De León de bal. Obando is nu in balbezit. Obando schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Klungelig pakt Daley de bal. Vivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Daley bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivero rent richting de bal. Vivero schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Escandalosos Dementes 54%, arabe unido fc 46%.
Escandalosos Dementes - arabe unido fc 0:1