Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Buenos Fieras Conformistas Inútiles
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten weak
poor Passen hopeless
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Daar is Cañate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alba rent richting de bal. Cañate maakt een afschuwelijke overtreding. Cañate krijgt een gele kaart.

3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Daley zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cano geeft een hoge lob. Saucedo kopt de bal weg. Dely Valdés probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. Julio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Quiroz speelt de bal door. Pascual rent richting de bal. McClean schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. McClean krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Leguias speelt de bal door. Alba bereikt de bal nog maar net als eerste. Alba passt de bal zonder na te denken. Pascual rent richting de bal. Pascual schiet op doel. Wittgreen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Leguias bereikt de bal nog maar net als eerste. Daley onderschept slim de pass. Leguias begaat een overtreding. Leguias krijgt een gele kaart.

36e minuut.
McClean bereikt de bal nog maar net als eerste. Leguias probeert naar een medespeler te passen. Lefevre is nu in balbezit. Quiroz onderschept slim de pass. Quiroz geeft de bal voor. Wittgreen bokst de bal weg.

38e minuut.
Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefevre verovert de bal door een tackle van achteren. Murillo probeert naar een medespeler te passen. Cañate heeft problemen om de bal te vangen. Cañate draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buenos Fieras 49%, Conformistas Inútiles 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Buenos Fieras - Conformistas Inútiles 0:0

61e minuut.
Alba is nu in balbezit. Alba passt de bal in één keer door. Pascual is nu in balbezit. Pascual haalt uit met een fantastische trap. Wittgreen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buenos Fieras - Conformistas Inútiles 0:1

79e minuut.
Inworp. Justavino met de inworp. Alba is nu in balbezit. Alba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Buenos Fieras - Conformistas Inútiles 0:2

89e minuut.
Daar is Justavino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Justavino geeft een lange en hoge pass. Murillo kopt de bal weg. Pascual bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascual haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buenos Fieras 67%, Conformistas Inútiles 33%.
Buenos Fieras - Conformistas Inútiles 0:2