Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ofuscados Estudiantes F.C. Ratas
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 16.8
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Daar is Garrido, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forsaythe bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Garrido. Forsaythe raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Forsaythe kan niet meer verder spelen. Armijo komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Flores verovert de bal door een tackle van achteren. Armijo is nu in balbezit. Armijo passt de bal zonder na te denken. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Dasent is nu in balbezit. Dasent met een sublieme pass. Newmann is nu in balbezit. Garrido bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrido haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ofuscados Estudiantes 57%, F.C. Ratas 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ofuscados Estudiantes - F.C. Ratas 0:0

53e minuut.
Walter met de inworp. Alzuru probeert de bal met de borst te controleren. Cargill rent richting de bal. Alzuru verovert de bal door een tackle van achteren. Alzuru geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Walter geeft de bal voor. Alzuru kopt de bal weg. Jacobs rent richting de bal. Jacobs haalt uit met een fantastische trap. Yatiz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ofuscados Estudiantes - F.C. Ratas 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ofuscados Estudiantes 56%, F.C. Ratas 44%.
Ofuscados Estudiantes - F.C. Ratas 1:0