Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Opaljeni Metalac Polomljenji Stranci
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 16.7
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Ivanović is nu in balbezit. Ireiz onderschept slim de pass. Bogavac rent richting de bal. Ireiz rent richting de bal. Ireiz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Šarac probeert naar een medespeler te passen. Daar is Krsmanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anđušić is nu in balbezit. Šajin is nu in balbezit. Šajin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Daar is Lapić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šajin rent richting de bal. Lapić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lapić krijgt een gele kaart. Šajin raakt geblesseerd tijdens het duel. Šajin zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Kokotović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Šajin rent richting de bal. Šajin draait met de bal, schiet en ... Kokotović werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Ivanović de bal onder controle te krijgen. Grujičić is nu in balbezit. Grujičić met een sublieme pass. Bogavac is nu in balbezit. Bogavac schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Veličković geeft een lange en hoge pass. Grujičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Grujičić passt de bal zonder na te denken. Daar is Bogavac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogavac schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Šarac met een harde bal richting middenveld. Grujičić kopt de bal weg. Daar is Bogavac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogavac haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Dimić bereikt de bal nog maar net als eerste. Raković onderschept slim de pass. Raković met een sublieme pass. Anđušić rent richting de bal. Anđušić schiet op doel. Kokotović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Opaljeni Metalac 49%, Polomljenji Stranci 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Opaljeni Metalac - Polomljenji Stranci 0:0

52e minuut.
Ivanišević rent richting de bal. Ireiz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ivanišević. Ivanišević krijgt een gele kaart. Ireiz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ireiz kan niet meer verder spelen. Šaletić komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Raković met een snelle inworp. Tomović is nu in balbezit. Tomović probeert naar een medespeler te passen. Šajin is nu in balbezit. Šajin haalt uit met een fantastische trap. Kokotović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Daar is Lapić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babić bereikt de bal nog maar net als eerste. Babić geeft een hoge lob. Anđušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđušić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Opaljeni Metalac - Polomljenji Stranci 0:1

60e minuut.
Grujičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šajin onderschept slim de pass. Lapić begaat een overtreding. Šajin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tomović zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kokotović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Anđušić is nu in balbezit. Anđušić haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bakić de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Opaljeni Metalac - Polomljenji Stranci 0:2

66e minuut.
Krsmanović kopt de bal weg. Raković bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogavac bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaletić is nu in balbezit. Šaletić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Bakić passt de bal in één keer door. Krsmanović rent richting de bal. Anđušić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Anđušić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Opaljeni Metalac 49%, Polomljenji Stranci 51%.
Opaljeni Metalac - Polomljenji Stranci 0:2