Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Razorni Rudar Internacionalni Graničar
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Vlajić met de inworp. Tržić is nu in balbezit. Tržić geeft een hoge lob. Matošić probeert de bal met de borst te controleren. Matošić schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Kadijević met een sublieme pass. Baucal rent richting de bal. Đurđevac tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Đurđevac krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Kolundžija heeft problemen om de bal te vangen. Matošić is nu in balbezit. Kolundžija verovert de bal door een tackle van achteren. Nikolić verovert de bal door een tackle van achteren. Nikolić draait met de bal, schiet en ... Ireiz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Baucal met de inworp. Nikolić rent richting de bal. Nikolić passt de bal in één keer door. Matošić bereikt de bal nog maar net als eerste. Matošić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Vlajić kopt de bal weg. Daar is Parezanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikolić speelt de bal door. Matošić is nu in balbezit. Matošić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Razorni Rudar 52%, Internacionalni Graničar 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Razorni Rudar - Internacionalni Graničar 0:0

68e minuut.
Rajić rent richting de bal. Simeunović is nu in balbezit. Simeunović passt de bal met de wreef. Baucal rent richting de bal. Baucal geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Komnenić met een snelle inworp. Tržić rent richting de bal. Tržić geeft een hoge lob. Matošić bereikt de bal nog maar net als eerste. Matošić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Razorni Rudar - Internacionalni Graničar 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Razorni Rudar 62%, Internacionalni Graničar 38%.
Razorni Rudar - Internacionalni Graničar 0:1