Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Opaljeni Metalac FK Električar
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
40% Spel op eigen helft 60%
17 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 16.6
weak Schieten poor
poor Passen hopeless
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Todorić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ireiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Todorić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ireiz onderschept slim de pass. Ireiz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Doeltrap. Zukić met een harde bal richting middenveld. Mirović kopt de bal weg. Daar is Bogavac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogavac schiet op doel. Zukić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Momčilović geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lalovac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Macura bereikt de bal nog maar net als eerste. Macura haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Đalović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Đurđić bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Opaljeni Metalac - FK Električar 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Opaljeni Metalac 40%, FK Električar 60%.
Opaljeni Metalac - FK Električar 0:1

50e minuut.
Grujičić speelt de bal door. Klungelig pakt Ireiz de bal. Met opzet legt Mirović zijn tegenspeler op de grond. Mirović krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Todorić passt de bal met de wreef. Đurđić is nu in balbezit. Gogić is nu in balbezit. Đurđić verovert de bal door een tackle van achteren. Đurđić schiet op doel. Đalović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Đalović probeert naar een medespeler te passen. Bogavac is nu in balbezit. Bogavac haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Stević passt de bal zonder na te denken. Đurđić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuca legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Đurđić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Đurđić neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Grujičić onderschept slim de pass. Grujičić speelt de bal door. Dimić geeft de bal voor. Bogavac is nu in balbezit. Bogavac schiet op doel. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Ireiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ireiz speelt de bal door. Čolović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogavac onderschept slim de pass. Bogavac haalt uit met een fantastische trap. Zukić bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Opaljeni Metalac - FK Električar 1:1

72e minuut.
Macura heeft problemen om de bal te vangen. Macura passt de bal zonder na te denken. Todorić controleert de bal met de borst. Bogavac bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogavac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Stević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stević geeft een lange en hoge pass. Đurđić bereikt de bal nog maar net als eerste. Đurđić schiet op doel. Na een snelle pass probeert Momčilović de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Krsmanović onderschept slim de pass. Krsmanović probeert naar een medespeler te passen. Grujičić is nu in balbezit. Macura is nu in balbezit. Macura schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Đalović met een harde bal richting middenveld. Grujičić kopt de bal weg. Klungelig pakt Vidojević de bal. Ireiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ireiz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Lapić geeft de bal voor. Veličković rent richting de bal. Veličković passt de bal in één keer door. Bogavac bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogavac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Opaljeni Metalac - FK Električar 2:1

89e minuut.
Velimirović rent richting de bal. Velimirović geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Bogavac de bal onder controle te krijgen. Krsmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Krsmanović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Opaljeni Metalac 40%, FK Električar 60%.
Opaljeni Metalac - FK Električar 2:1