Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Žilavi Panteri Smireni Rudar
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zirojević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mikijelj met een sublieme pass. Zečević heeft problemen om de bal te vangen. Zečević draait met de bal, schiet en ... Mančić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Miljević verovert de bal door een tackle van achteren. Miljević passt de bal met de wreef. Mitrović is nu in balbezit. Batrić is nu in balbezit. Batrić haalt uit met een fantastische trap. Matošević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Mikijelj is nu in balbezit. Met opzet legt Krezović zijn tegenspeler op de grond. Mikijelj is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mikijelj zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Škorić de bal. Zečević is nu in balbezit. Zečević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Žilavi Panteri - Smireni Rudar 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Žilavi Panteri 54%, Smireni Rudar 46%.
Žilavi Panteri - Smireni Rudar 1:0

54e minuut.
Matošević speelt de bal door. Klungelig pakt Miladinović de bal. Miladinović speelt de bal door. Zečević rent richting de bal. Zečević haalt uit met een fantastische trap. Mančić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Mikijelj probeert de bal aan de voet te houden. Kosorić is nu in balbezit. Kosorić passt de bal in één keer door. Zečević rent richting de bal. Zečević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Škorić geeft de bal voor. Miljević rent richting de bal. Miljević passt de bal zonder na te denken. Daar is Batrić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batrić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Matošević werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Žilavi Panteri - Smireni Rudar 1:1

71e minuut.
Batrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrović is nu in balbezit. Batrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Batrić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Žilavi Panteri - Smireni Rudar 1:2

78e minuut.
Đuričić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mitrović rent richting de bal. Mitrović speelt de bal door. Škorić is nu in balbezit. Škorić geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Žilavi Panteri 66%, Smireni Rudar 34%.
Žilavi Panteri - Smireni Rudar 1:2