Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Stolari Zapadni Čelik
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
61% Spel op eigen helft 39%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


23e minuut.
Ćeklić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćeklić probeert naar een medespeler te passen. Pićan is nu in balbezit. Bogavac verovert de bal door een tackle van achteren. Bogavac haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stolari - Zapadni Čelik 1:0

28e minuut.
Mekić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vladušić is nu in balbezit. Vladušić geeft de bal voor. Vojković rent richting de bal. Vojković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Stolari - Zapadni Čelik 1:1

32e minuut.
Rankić passt de bal in één keer door. Čizmić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čizmić met een sublieme pass. Bogavac rent richting de bal. Bogavac schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Đorović geeft de bal voor. Lečić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lečić geeft de bal voor. Bogavac bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogavac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stolari - Zapadni Čelik 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Stolari 60%, Zapadni Čelik 40%.
FC Stolari - Zapadni Čelik 2:1

48e minuut.
Bogavac rent richting de bal. Čizmić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogavac bereikt de bal nog maar net als eerste. Čizmić rent richting de bal. Čizmić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Šarović onderschept slim de pass. Šarović geeft een hoge lob. Vladušić kopt de bal weg. Vojković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Stolari - Zapadni Čelik 2:2

74e minuut.
Medaković geeft een hoge lob. Klungelig pakt Čizmić de bal. Bogavac bereikt de bal nog maar net als eerste. Čizmić rent richting de bal. Čizmić schiet op doel. Nicović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stolari - Zapadni Čelik 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Stolari 62%, Zapadni Čelik 38%.
FC Stolari - Zapadni Čelik 3:2