Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zapadni Čelik FK Rogovi
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 20.1
weak Schieten weak
weak Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Pavlićević is nu in balbezit. Pavlićević speelt de bal door. Gagović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gagović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zapadni Čelik - FK Rogovi 0:1

7e minuut.
Pićan rent richting de bal. Pićan geeft een lange en hoge pass. Knežević probeert de bal aan de voet te houden. Vojković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojković haalt uit met een fantastische trap. Radenović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Starović geeft de bal voor. Jeftić kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Vladušić de bal onder controle te krijgen. Vojković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojković haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Pićan passt de bal zonder na te denken. Gagović rent richting de bal. Gagović passt de bal in één keer door. Pavlićević is nu in balbezit. Pavlićević schiet op doel. Ćosić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zapadni Čelik - FK Rogovi 0:2

32e minuut.
Đapić probeert naar een medespeler te passen. Gagović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujanić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gagović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pavlićević neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ćosić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Medaković met een sublieme pass. Daar is Vujanić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gagović verovert de bal door een tackle van achteren. Gagović haalt uit met een fantastische trap. Ćosić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zapadni Čelik - FK Rogovi 0:3

41e minuut.
Vujanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pićan rent richting de bal. Pićan probeert naar een medespeler te passen. Vojković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojković haalt uit met een fantastische trap. Radenović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Zapadni Čelik - FK Rogovi 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zapadni Čelik 55%, FK Rogovi 45%.
Zapadni Čelik - FK Rogovi 1:3

51e minuut.
Savićević rent richting de bal. Vujanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujanić passt de bal met de wreef. Pavlićević is nu in balbezit. Pavlićević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Kozić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladušić passt de bal zonder na te denken. Vojković is nu in balbezit. Vojković draait met de bal, schiet en ... Paal! Radenović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Knežević is nu in balbezit. Knežević geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lečić de bal. Pavlićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlićević schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Borić geeft een lange en hoge pass. Daar is Pićan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gagović is nu in balbezit. Gagović haalt uit met een fantastische trap. Ćosić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zapadni Čelik - FK Rogovi 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zapadni Čelik 49%, FK Rogovi 51%.
Zapadni Čelik - FK Rogovi 1:4