Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Strašni Bubnjari Cosmos CT
Normal Tactiek 532
42% Balbezit 58%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.1 gemiddelde waardering 21.5
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


33e minuut.
Višević heeft problemen om de bal te vangen. Rončević is nu in balbezit. Višević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Višević krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Green is nu in balbezit. Đurđević is nu in balbezit. Đurđević passt de bal in één keer door. Temtem is nu in balbezit. Temtem draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Đurđević bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaczewski is nu in balbezit. Đurđević schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Đurđević is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Strašni Bubnjari 62%, Cosmos CT 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Strašni Bubnjari - Cosmos CT 0:0

64e minuut.
Kojić rent richting de bal. Căpusa onderschept slim de pass. Temtem bereikt de bal nog maar net als eerste. Temtem draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Căpusa de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Kojić geeft een hoge lob. Green is nu in balbezit. Green passt de bal met de wreef. Temtem rent richting de bal. Temtem draait met de bal, schiet en ... Bečković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Căpusa rent richting de bal. Căpusa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Buganza met een snelle inworp. Kopaczewski geeft een hoge lob. Temtem bereikt de bal nog maar net als eerste. Temtem draait met de bal, schiet en ... Bečković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Strašni Bubnjari - Cosmos CT 0:1

90e minuut.
Višević bereikt de bal nog maar net als eerste. Višević geeft een hoge lob. Temtem bereikt de bal nog maar net als eerste. Temtem haalt uit met een fantastische trap. Bečković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Strašni Bubnjari - Cosmos CT 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Strašni Bubnjari 73%, Cosmos CT 27%.
Strašni Bubnjari - Cosmos CT 0:2