Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Sindikalac Ludi Udarnik
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Sakić heeft problemen om de bal te vangen. Popadić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Imširović. Imširović krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Zlatović probeert naar een medespeler te passen. Imširović is nu in balbezit. Kalađurđević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kalađurđević krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Cukić is nu in balbezit. Imširović bereikt de bal nog maar net als eerste. Cukić is nu in balbezit. Imširović rent richting de bal. Imširović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Zlatić trapt de bal weg van het doel. Stamenić kopt de bal weg. Kokotović bereikt de bal nog maar net als eerste. Imširović onderschept slim de pass. Imširović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Vulović kopt de bal weg. Batrić is nu in balbezit. Batrić passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sakić de bal. Sakić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Sakić met een sublieme pass. Mrakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrakić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Batrić de bal. Batrić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Popadić heeft problemen om de bal te vangen. Stamenić rent richting de bal. Popadić onderschept slim de pass. Sakić is nu in balbezit. Sakić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Sindikalac 52%, Ludi Udarnik 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SK Sindikalac - Ludi Udarnik 0:0

48e minuut.
Ivanković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stamenić is nu in balbezit. Sakić begaat een overtreding. Sakić krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Ćurčić kopt de bal weg. Klungelig pakt Imširović de bal. Sakić rent richting de bal. Sakić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Imširović verovert de bal door een tackle van achteren. Imširović speelt de bal door. Cukić rent richting de bal. Imširović rent richting de bal. Imširović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Kalađurđević rent richting de bal. Kalađurđević geeft de bal voor. Kokotović probeert de bal met de borst te controleren. Imširović is nu in balbezit. Imširović haalt uit met een fantastische trap. Nedović bokst de bal weg.

78e minuut.
Popadić speelt de bal door. Vulović bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Žižić. Vulović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vulović komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Sindikalac 56%, Ludi Udarnik 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SK Sindikalac - Ludi Udarnik 0:0