Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Internacionalni Udarnik Sjeverni Student
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
16 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Vukosavljević probeert naar een medespeler te passen. Pešikan rent richting de bal. Pešikan speelt de bal door. Kuzmić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzmić schiet op doel. Mišović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Puzović met de inworp. Dapčević is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jovičić. Dapčević moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Dapčević kan niet meer verder spelen. Vlajković komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Antović passt de bal in één keer door. Jovičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasiljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Jovičić onderschept slim de pass. Jovičić schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Antović geeft de bal voor. Kuzmić rent richting de bal. Raspudić onderschept slim de pass. Jovičić onderschept slim de pass. Jovičić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Antović rent richting de bal. Mićanović rent richting de bal. Mićanović passt de bal zonder na te denken. Kecman is nu in balbezit. Kecman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Pešikan onderschept slim de pass. Pešikan probeert naar een medespeler te passen. Kuzmić rent richting de bal. Kuzmić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Internacionalni Udarnik - Sjeverni Student 1:0

34e minuut.
Jovičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jovičić passt de bal zonder na te denken. Kuzmić is nu in balbezit. Kuzmić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Internacionalni Udarnik - Sjeverni Student 2:0

45e minuut.
Bjelica is nu in balbezit. Bjelica passt de bal met de wreef. Puzović onderschept slim de pass. Jovičić is nu in balbezit. Jovičić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internacionalni Udarnik 41%, Sjeverni Student 59%.
Internacionalni Udarnik - Sjeverni Student 2:0

51e minuut.
Vlajković speelt de bal door. Antović is nu in balbezit. Mićanović onderschept slim de pass. Mićanović draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Kontić geeft een hoge lob. Vlajković heeft problemen om de bal te vangen. Vlajković geeft de bal voor. Kontić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Mićanović heeft problemen om de bal te vangen. Kecman bereikt de bal nog maar net als eerste. Antović is nu in balbezit. Kecman verovert de bal door een tackle van achteren. Kecman haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Internacionalni Udarnik - Sjeverni Student 2:1

71e minuut.
Daar is Jovičić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kecman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzmić begaat een overtreding. Kuzmić krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Vasiljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlajković rent richting de bal. Uskoković schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Uskoković krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internacionalni Udarnik 64%, Sjeverni Student 36%.
Internacionalni Udarnik - Sjeverni Student 2:1