Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mutni Tekstilac Uzorni Željezničar
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Cukić is nu in balbezit. Isaković onderschept slim de pass. Isaković passt de bal met de wreef. Šurbatović probeert de bal aan de voet te houden. Vitezović geeft een lange en hoge pass. Kostović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mutni Tekstilac - Uzorni Željezničar 1:0

24e minuut.
Isaković geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petričević met de inworp. Špadijer bereikt de bal nog maar net als eerste. Špadijer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Cukić is nu in balbezit. Vitezović onderschept slim de pass. Vitezović met een sublieme pass. Vojčić is nu in balbezit. Vojčić draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mutni Tekstilac - Uzorni Željezničar 2:0

29e minuut.
Stanić geeft de bal voor. Inworp. Sorajlić met een snelle inworp. Vitezović rent richting de bal. Vitezović geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Mutni Tekstilac - Uzorni Željezničar 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mutni Tekstilac 51%, Uzorni Željezničar 49%.
Mutni Tekstilac - Uzorni Željezničar 3:0

63e minuut.
Cukić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sorajlić met een snelle inworp. Vitezović rent richting de bal. Vitezović haalt uit met een fantastische trap. Kostović bokst de bal weg.

71e minuut.
Veljković onderschept slim de pass. Veljković geeft een lange en hoge pass. Cukić kopt de bal weg. Brnović is nu in balbezit. Brnović schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Radonjić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sorajlić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vitezović is nu in balbezit. Vitezović haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mutni Tekstilac 47%, Uzorni Željezničar 53%.
Mutni Tekstilac - Uzorni Željezničar 3:0