Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Krilati Medvjedi Uplašeni Orlovi
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 20.2
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Šegrt geeft een hoge lob. Daar is Bogdanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazić is nu in balbezit. Mazić draait met de bal, schiet en ... Golić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krilati Medvjedi - Uplašeni Orlovi 0:1

7e minuut.
Golić trapt de bal weg van het doel. Vitezović heeft problemen om de bal te vangen. Vanović begaat een overtreding. Vitezović raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Vitezović kan niet meer verder spelen. Zlatić komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Aćimović is nu in balbezit. Aćimović passt de bal in één keer door. Daar is Mugoša, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vitezović is nu in balbezit. Vitezović schiet op doel. Zirojević bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Pepić passt de bal in één keer door. Mazić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazić passt de bal met de wreef. Radunović is nu in balbezit. Radunović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Ćeranić kopt de bal weg. Mazić rent richting de bal. Bogdanović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bogdanović krijgt een gele kaart. Mazić wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mazić kan niet meer verder spelen. Aligrudić komt het veld opgelopen. Radunović legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Krilati Medvjedi - Uplašeni Orlovi 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krilati Medvjedi 50%, Uplašeni Orlovi 50%.
Krilati Medvjedi - Uplašeni Orlovi 0:2

51e minuut.
Aligrudić is nu in balbezit. Radmilović onderschept slim de pass. Radmilović passt de bal met de wreef. Aćimović is nu in balbezit. Aćimović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Krilati Medvjedi - Uplašeni Orlovi 1:2

67e minuut.
Aligrudić bereikt de bal nog maar net als eerste. Radmilović onderschept slim de pass. Radmilović passt de bal in één keer door. Aćimović rent richting de bal. Aćimović draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Aćimović de bal. Ilić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aćimović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vitezović neemt de penalty, wat een uithaal!
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Zirojević trapt de bal weg van het doel. Radunović kopt de bal weg. Aćimović rent richting de bal. Aćimović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Krilati Medvjedi - Uplašeni Orlovi 2:2

77e minuut.
Radunović verovert de bal door een tackle van achteren. Radunović passt de bal in één keer door. Bogdanović is nu in balbezit. Aligrudić verovert de bal door een tackle van achteren. Aligrudić schiet op doel. Golić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Radunović speelt de bal door. Radmilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Radmilović geeft een lange en hoge pass. Aćimović is nu in balbezit. Aćimović draait met de bal, schiet en ... Zirojević bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krilati Medvjedi 52%, Uplašeni Orlovi 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Krilati Medvjedi - Uplašeni Orlovi 2:2