Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 19:25
  • Competitiewedstrijd: League 2.01
  • Stadion: kaula fc Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 2578
kaula fc STONG STAR FC
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.4 gemiddelde waardering 24.9
zwak Schieten matig
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Chopik is nu in balbezit. Koskei met een sublieme pass. Wambugu is nu in balbezit. Kirwa verovert de bal door een tackle van achteren. Kirwa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kaula fc - STONG STAR FC 0:1

11e minuut.
Odindo speelt de bal door. Chopik rent richting de bal. Chopik speelt de bal door. Daar is Koskei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koskei draait met de bal, schiet en ... Korir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Kenyatta met een sublieme pass. Ohyancha rent richting de bal. Odumbe rent richting de bal. Odumbe schiet op doel. Gacharia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Koskei kopt de bal weg. Kirwa rent richting de bal. Konchellah is nu in balbezit. Kirwa onderschept slim de pass. Kirwa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Chopik geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gachu de bal. Kirwa is nu in balbezit. Kirwa draait met de bal, schiet en ... Korir probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kaula fc - STONG STAR FC 0:2

30e minuut.
Konchellah bereikt de bal nog maar net als eerste. Koskei verovert de bal door een tackle van achteren. Koskei geeft de bal voor. Kirwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirwa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
kaula fc - STONG STAR FC 0:3

41e minuut.
Wambugu heeft problemen om de bal te vangen. Koskei is nu in balbezit. Koskei met een sublieme pass. Kirwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirwa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Wambugu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Koskei bereikt de bal nog maar net als eerste. Koskei passt de bal met de wreef. Kirwa rent richting de bal. Kirwa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Kenyatta heeft problemen om de bal te vangen. Koskei bereikt de bal nog maar net als eerste. Koskei passt de bal zonder na te denken. Ndugo rent richting de bal. Ndugo geeft de bal voor. Korir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kaula fc 69%, STONG STAR FC 31%.
kaula fc - STONG STAR FC 0:3

51e minuut.
Shah passt de bal met de wreef. Koskei is nu in balbezit. Koskei passt de bal in één keer door. Kirwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirwa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Ivuti passt de bal zonder na te denken. Koskei is nu in balbezit. Koskei passt de bal in één keer door. Kirwa rent richting de bal. Kirwa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Kirwa passt de bal in één keer door. Chopik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheikh maakt een afschuwelijke overtreding. Sheikh krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Koskei is nu in balbezit. Kirwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Koskei bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirwa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kaula fc - STONG STAR FC 0:4

78e minuut.
Koech haalt uit met een fantastische trap. Kipketer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Odumbe rent richting de bal. Odumbe schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Wambugu rent richting de bal. Kirwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Koskei is nu in balbezit. Kirwa is nu in balbezit. Kirwa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kaula fc 60%, STONG STAR FC 40%.
kaula fc - STONG STAR FC 0:4