Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
STONG STAR FC Mbugua fc 24
Normal Tactiek 433
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
24.7 gemiddelde waardering 27.3
weak Schieten average
poor Passen poor
weak Verdedigen average


1e minuut.
Adipo passt de bal in één keer door. Chopik controleert de bal met de borst. Ťuhýk is nu in balbezit. Ťuhýk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Kenyatta speelt de bal door. Chopik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ťuhýk begaat een overtreding. Ťuhýk krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Kosgei bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipketer onderschept slim de pass. Ťuhýk rent richting de bal. Ťuhýk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Lutiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutiku verovert de bal door een tackle van achteren. Koskei verovert de bal door een tackle van achteren. Koskei haalt uit met een fantastische trap. Radull kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Chopik is nu in balbezit. Koskei is nu in balbezit. Koskei passt de bal zonder na te denken. Kirwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirwa schiet op doel. Radull probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Ivuti met een sublieme pass. Kanda is nu in balbezit. Kanda probeert naar een medespeler te passen. Ťuhýk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ťuhýk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STONG STAR FC 47%, Mbugua fc 24 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
STONG STAR FC - Mbugua fc 24 0:0

47e minuut.
Kipketer is nu in balbezit. Ťuhýk verovert de bal door een tackle van achteren. Kosgei rent richting de bal. Kosgei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
STONG STAR FC - Mbugua fc 24 0:1

54e minuut.
Ndugo met de inworp. Koskei bereikt de bal nog maar net als eerste. Koskei geeft een hoge lob. Ivuti rent richting de bal. Ivuti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chipende komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gacharia met een harde bal richting middenveld. Chipende kopt de bal weg. Ťuhýk is nu in balbezit. Ťuhýk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STONG STAR FC 60%, Mbugua fc 24 40%.
STONG STAR FC - Mbugua fc 24 0:1