Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Incompetent Warriors GOR Rice
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
2 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 16.2
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Adumbe geeft een hoge lob. Kinyor kopt de bal weg. Lusalah heeft problemen om de bal te vangen. Birgen bereikt de bal nog maar net als eerste. Birgen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Birgen rent richting de bal. Lusalah is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Birgen. Birgen krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Omwayo geeft de bal voor. Adumbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Adumbe passt de bal zonder na te denken. Nyariki is nu in balbezit. Nyariki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Incompetent Warriors - GOR Rice 0:1

25e minuut.
Shah bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaman verovert de bal door een tackle van achteren. Zaman passt de bal in één keer door. Nyariki rent richting de bal. Nyariki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Shah rent richting de bal. Zaman verovert de bal door een tackle van achteren. Zaman passt de bal met de wreef. Nyariki rent richting de bal. Nyariki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Incompetent Warriors 52%, GOR Rice 48%.
Incompetent Warriors - GOR Rice 0:1

48e minuut.
Zaman is nu in balbezit. Shah rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zaman. Zaman krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Incompetent Warriors 49%, GOR Rice 51%.
Incompetent Warriors - GOR Rice 0:1