Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 19:25
  • Competitiewedstrijd: League 3.03
  • Stadion: FC Khemet Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 1745
FC Khemet white eagles f.a
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.4
matig Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Peponi bereikt de bal nog maar net als eerste. Peponi speelt de bal door. Ndugo rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ndugo neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Mumba de bal. De bal raakt de paal. Mumba geeft een hoge lob. Chesire bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mbugua. Mbugua krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Baiya is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wairimu. Baiya is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Misoi met een snel genomen vrije trap. Daar is Mumba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peponi rent richting de bal. Peponi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kahangi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wairimu probeert naar een medespeler te passen. Masya rent richting de bal. Masya draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Mbugua met de inworp. Masya bereikt de bal nog maar net als eerste. Barmasai legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barmasai krijgt een gele kaart. Masya is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Masya legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Khemet - white eagles f.a 1:0

21e minuut.
Barngetuny onderschept slim de pass. Wambugu is nu in balbezit. Baiya bereikt de bal nog maar net als eerste. Peponi rent richting de bal. Peponi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Barngetuny bereikt de bal nog maar net als eerste. Baiya verovert de bal door een tackle van achteren. Baiya probeert naar een medespeler te passen. Shah bereikt de bal nog maar net als eerste. Shah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Khemet - white eagles f.a 2:0

27e minuut.
Chesire probeert naar een medespeler te passen. Ndugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndugo passt de bal in één keer door. Peponi bereikt de bal nog maar net als eerste. Peponi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Khemet 66%, white eagles f.a 34%.
FC Khemet - white eagles f.a 2:0

51e minuut.
Barmasai speelt de bal door. Shah rent richting de bal. Met opzet legt Misoi zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Misoi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Misoi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

53e minuut.
Shah rent richting de bal. Gichonga rent richting de bal. Shah onderschept slim de pass. Shah haalt uit met een fantastische trap. Simiyu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Khemet - white eagles f.a 3:0

71e minuut.
Gichonga probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Semenya met de inworp. Masya bereikt de bal nog maar net als eerste. Masya geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Inworp. Kibitok met de inworp. Masya speelt de bal door. Shah is nu in balbezit. Shah haalt uit met een fantastische trap. Simiyu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Khemet - white eagles f.a 4:0

86e minuut.
Gichonga geeft een lange en hoge pass. Baiya is nu in balbezit. Baiya passt de bal zonder na te denken. Peponi rent richting de bal. Peponi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Khemet - white eagles f.a 4:1

89e minuut.
Shah is nu in balbezit. Masya rent richting de bal. Masya passt de bal met de wreef. Shah rent richting de bal. Shah draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Khemet 24%, white eagles f.a 76%.
FC Khemet - white eagles f.a 4:1