Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sucios Venados Diana Sanchez
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
17 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


3e minuut.
Amado met een harde bal richting middenveld. Eaton kopt de bal weg. Machón heeft problemen om de bal te vangen. Checa rent richting de bal. Checa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Conlledo geeft een lange en hoge pass. Conrado is nu in balbezit. Conrado passt de bal in één keer door. Conlledo rent richting de bal. Conlledo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Varillas speelt de bal door. Checa kopt de bal weg. Conlledo is nu in balbezit. Conlledo schiet op doel. Amado probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Cornejo is nu in balbezit. Paton verovert de bal door een tackle van achteren. Paton passt de bal met de wreef. Paez bereikt de bal nog maar net als eerste. Paez geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Checa kopt de bal weg. Daar is Duque, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Conlledo verovert de bal door een tackle van achteren. Conlledo draait met de bal, schiet en ... Varillas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sucios Venados - Diana Sanchez 1:0

38e minuut.
Cebrian rent richting de bal. Checa rent richting de bal. Checa speelt de bal door. Conlledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Conlledo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Cornejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornejo passt de bal in één keer door. Checa met een sublieme pass. Conlledo rent richting de bal. Conlledo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sucios Venados 39%, Diana Sanchez 61%.
Sucios Venados - Diana Sanchez 1:0

62e minuut.
Cebrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Checa is nu in balbezit. Checa met een sublieme pass. Conlledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Conlledo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Machón is nu in balbezit. Checa is nu in balbezit. Machón schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Machón krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Checa bereikt de bal nog maar net als eerste. Checa geeft een lange en hoge pass. Tellez-Giron kopt de bal weg. Klungelig pakt Conlledo de bal. Conlledo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sucios Venados - Diana Sanchez 2:0

78e minuut.
Duque geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cocherari met een snelle inworp. Tellez-Giron bereikt de bal nog maar net als eerste. Tellez-Giron geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Alegría kopt de bal weg. Cebrian heeft problemen om de bal te vangen. Checa rent richting de bal. Checa haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Duque de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Machón geeft een hoge lob. Álvarez probeert de bal aan de voet te houden. Paez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paez krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sucios Venados 25%, Diana Sanchez 75%.
Sucios Venados - Diana Sanchez 2:0