Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSD SANJUANEROS Millonarios Chaparros
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Concha verovert de bal door een tackle van achteren. Concha probeert naar een medespeler te passen. Cardona rent richting de bal. Dostals onderschept slim de pass. Dostals draait met de bal, schiet en ... Aviles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Cuadrado is nu in balbezit. Dostals rent richting de bal. Cuadrado onderschept slim de pass. Chaves bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaves schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Alegría geeft een hoge lob. Inworp. Pablo met een snelle inworp. Chaves bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaves haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Chulvi speelt de bal door. Machón is nu in balbezit. Cuadrado is nu in balbezit. Cuadrado haalt uit met een fantastische trap. Martinez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSD SANJUANEROS 47%, Millonarios Chaparros 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CSD SANJUANEROS - Millonarios Chaparros 0:0

47e minuut.
Chaves passt de bal in één keer door. Barrios rent richting de bal. Met opzet legt Cuadrado zijn tegenspeler op de grond. Cuadrado is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

59e minuut.
Ponciano heeft problemen om de bal te vangen. Chaves rent richting de bal. Ponciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaves verovert de bal door een tackle van achteren. Chaves haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Cardona rent richting de bal. Estrada onderschept slim de pass. Estrada probeert naar een medespeler te passen. Sabadía is nu in balbezit. Sabadía schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSD SANJUANEROS - Millonarios Chaparros 0:1

78e minuut.
Cardona geeft de bal voor. Klungelig pakt Chulvi de bal. Refojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabadía rent richting de bal. Sabadía draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSD SANJUANEROS 61%, Millonarios Chaparros 39%.
CSD SANJUANEROS - Millonarios Chaparros 0:1