Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Contentos Campeones CA Nueva Chicago
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.6
weak Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


12e minuut.
Comence bereikt de bal nog maar net als eerste. Corleto onderschept slim de pass. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Salome rent richting de bal. Salome haalt uit met een fantastische trap. Padilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Estrada verovert de bal door een tackle van achteren. Estrada passt de bal met de wreef. Salome rent richting de bal. Salome schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pamies de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Coscojuela rent richting de bal. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada probeert naar een medespeler te passen. Salome bereikt de bal nog maar net als eerste. Salome schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Contentos Campeones - CA Nueva Chicago 0:1

43e minuut.
Anselmo met een snelle inworp. Dorante probeert naar een medespeler te passen. Donoso is nu in balbezit. Donoso schiet op doel. Andre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Contentos Campeones - CA Nueva Chicago 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Contentos Campeones 57%, CA Nueva Chicago 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Contentos Campeones - CA Nueva Chicago 1:1

48e minuut.
Arellano kopt de bal weg. Comence rent richting de bal. Salome tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Comence moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Comence kan niet meer verder spelen. Paredes komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Anselmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada verovert de bal door een tackle van achteren. Estrada speelt de bal door. Daar is Salome, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salome schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Escoriaza rent richting de bal. Pasquel verovert de bal door een tackle van achteren. Pasquel passt de bal in één keer door. Donoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Donoso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Contentos Campeones 44%, CA Nueva Chicago 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Contentos Campeones - CA Nueva Chicago 1:1