Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peligrosos Chaparros Gloriosos Aguilas
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 15.9
zwak Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Castillo rent richting de bal. Paez verovert de bal door een tackle van achteren. Paez passt de bal in één keer door. Aller bereikt de bal nog maar net als eerste. Aller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peligrosos Chaparros - Gloriosos Aguilas 1:0

9e minuut.
Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar geeft de bal voor. Chacon probeert de bal aan de voet te houden. Duch bereikt de bal nog maar net als eerste. Duch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Campos passt de bal zonder na te denken. Cardenas heeft problemen om de bal te vangen. Coscujuela geeft een hoge lob. Duch rent richting de bal. Duch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Requena rent richting de bal. Chiriboya onderschept slim de pass. Chiriboya geeft een lange en hoge pass. Cardenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardenas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peligrosos Chaparros - Gloriosos Aguilas 2:0

33e minuut.
Salgado geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paez met een snelle inworp. Chiriboya is nu in balbezit. Chiriboya draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Corera rent richting de bal. Corera geeft een lange en hoge pass. Coscujuela kan de bal niet met de borst controleren. Cardenas verovert de bal door een tackle van achteren. Cardenas geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peligrosos Chaparros 46%, Gloriosos Aguilas 54%.
Peligrosos Chaparros - Gloriosos Aguilas 2:0

50e minuut.
Aller is nu in balbezit. Aller speelt de bal door. Escobar rent richting de bal. Chiriboya onderschept slim de pass. Chiriboya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Peligrosos Chaparros - Gloriosos Aguilas 3:0

56e minuut.
Paez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Salgado de bal. Aller is nu in balbezit. Aller haalt uit met een fantastische trap. Coutińo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peligrosos Chaparros - Gloriosos Aguilas 4:0

88e minuut.
Klungelig pakt Requena de bal. Requena geeft een hoge lob. Chacon bereikt de bal nog maar net als eerste. Duch verovert de bal door een tackle van achteren. Duch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Arellano met de inworp. Castillo geeft een lange en hoge pass. Chacon probeert de bal met de borst te controleren. Duch is nu in balbezit. Duch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Peligrosos Chaparros - Gloriosos Aguilas 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peligrosos Chaparros 45%, Gloriosos Aguilas 55%.
Peligrosos Chaparros - Gloriosos Aguilas 4:1