Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-08 12:29
  • Competitiewedstrijd: K-League
  • Stadion: koreakimchi Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3099
Gyeonwon Kwoo-Chu Jung
Normal Tactiek 442
50% Balbezit 50%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 30.6
average Schieten solid
poor Passen adequate
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Dae-Song kopt de bal weg. Daar is Kyuong-Yo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tikanoja speelt de bal door. Közalmaz rent richting de bal. Közalmaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyeonwon Kwoo-Chu - Jung 0:1

8e minuut.
Közalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Közalmaz passt de bal met de wreef. Jefferson is nu in balbezit. Jefferson draait met de bal, schiet en ... Cheng-Wan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyeonwon Kwoo-Chu - Jung 0:2

34e minuut.
Pokrzywa geeft de bal voor. Közalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Közalmaz passt de bal met de wreef. Jefferson rent richting de bal. Jefferson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Jefferson met een sublieme pass. Kwon-Kun rent richting de bal. Pokrzywa onderschept slim de pass. Közalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Közalmaz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Yang-Son geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mândreanu met een snelle inworp. Pokrzywa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokrzywa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Közalmaz geeft een hoge lob. Daar is Yang-Son, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jefferson is nu in balbezit. Jefferson schiet op doel. Cheng-Wan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyeonwon Kwoo-Chu - Jung 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyeonwon Kwoo-Chu 74%, Jung 26%.
Gyeonwon Kwoo-Chu - Jung 0:3

46e minuut.
Tikanoja passt de bal met de wreef. Közalmaz probeert naar een medespeler te passen. Jefferson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jefferson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gyeonwon Kwoo-Chu - Jung 0:4

51e minuut.
Radłowski passt de bal met de wreef. Tikanoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Tikanoja passt de bal met de wreef. Közalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Közalmaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gyeonwon Kwoo-Chu - Jung 0:5

53e minuut.
Pokrzywa verovert de bal door een tackle van achteren. Pokrzywa geeft een lange en hoge pass. Jefferson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jefferson haalt uit met een fantastische trap. Cheng-Wan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyeonwon Kwoo-Chu - Jung 0:6

63e minuut.
Mândreanu geeft een hoge lob. Jefferson kopt de bal weg. Klungelig pakt Dae-Song de bal. Pokrzywa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokrzywa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Voiculescu rent richting de bal. Voiculescu geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Yang-Son de bal onder controle te krijgen. Jefferson is nu in balbezit. Jefferson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Mândreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mândreanu geeft de bal voor. Kyuong-Yo heeft problemen om de bal te vangen. Jefferson is nu in balbezit. Jefferson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyeonwon Kwoo-Chu 76%, Jung 24%.
Gyeonwon Kwoo-Chu - Jung 0:6