Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Buchoonbuk Jangmachu Anybuk Kwoondos
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Cheng-Song probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hotsake, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yang-Lin is nu in balbezit. Hotsake verovert de bal door een tackle van achteren. Hotsake schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

12e minuut.
Cheng-Kun trapt de bal weg. Klungelig pakt Yang-Lin de bal. Yang-Lin met een sublieme pass. Son-Doo rent richting de bal. Son-Doo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hwan-Kwo trapt de bal weg. Joon-Ming kopt de bal weg. Kyuong-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyuong-Lee haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Joon-Ming speelt de bal door. Cheng-Kun bereikt de bal nog maar net als eerste. Son-Doo onderschept slim de pass. Son-Doo schiet op doel. Lee-Sun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Yang-Cheng geeft een lange en hoge pass. Son-Doo heeft problemen om de bal te vangen. Lee-Hyu is nu in balbezit. Son-Doo verovert de bal door een tackle van achteren. Son-Doo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Son-Doo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jee-Song komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Yong-Lee kopt de bal weg. Lee-Hyu rent richting de bal. Jee-Song verovert de bal door een tackle van achteren. Jee-Song draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Lee-Hyu met een harde bal richting middenveld. Yang-Hyuon kopt de bal weg. Jee-Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Hyun schiet op doel. Kwon-Oko probeert de bal aan de voet te houden. Paal! Hotsake rent richting de bal. Hotsake schiet op doel. Hwan-Kwo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Buchoonbuk Jangmachu - Anybuk Kwoondos 0:1

38e minuut.
Cheng-Kwo rent richting de bal. Yang-Hyuon onderschept slim de pass. Yang-Hyuon passt de bal zonder na te denken. Hotsake is nu in balbezit. Hotsake draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Buchoonbuk Jangmachu - Anybuk Kwoondos 0:2

42e minuut.
Daar is Yong-Lee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jee-Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Hyun passt de bal in één keer door. Hotsake is nu in balbezit. Hotsake schiet op doel. Hwan-Kwo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Buchoonbuk Jangmachu - Anybuk Kwoondos 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buchoonbuk Jangmachu 48%, Anybuk Kwoondos 52%.
Buchoonbuk Jangmachu - Anybuk Kwoondos 0:3

49e minuut.
Cheng-Song rent richting de bal. Joon-Ming verovert de bal door een tackle van achteren. Joon-Ming geeft de bal voor. Kyuong-Lee rent richting de bal. Kyuong-Lee draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Kwon-Oko is nu in balbezit. Kwon-Oko geeft een lange en hoge pass. Joon-Ming probeert naar een medespeler te passen. Kyuong-Lee rent richting de bal. Kyuong-Lee draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Kyuong-Lee is nu in balbezit. Jee-Song is nu in balbezit. Lee-Tae bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Song rent richting de bal. Jee-Song haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Yang-Cheng geeft een hoge lob. Joon-Ming bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Song schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cheng-Song krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Lee-Tae probeert naar een medespeler te passen. Yang-Cheng rent richting de bal. Yang-Cheng speelt de bal door. Joon-Ming is nu in balbezit. Joon-Ming geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Yang-Lin is nu in balbezit. Yong-Lee speelt de bal door. Jee-Song bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Song schiet op doel. Cheng-Kun probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buchoonbuk Jangmachu 37%, Anybuk Kwoondos 63%.
Buchoonbuk Jangmachu - Anybuk Kwoondos 0:3