Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-19 12:30
  • Competitiewedstrijd: K2-League.03
  • Stadion: Neluin Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2303
Neluin Poohangzo Heeming
442 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Daar is Hiu-Tea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hiu-Tea geeft de bal voor. Klungelig pakt Kwoon-Lee de bal. Joon-Ming is nu in balbezit. Joon-Ming haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Neluin - Poohangzo Heeming 1:0

10e minuut.
Soo-Yong geeft een hoge lob. Inworp. Toti met de inworp. Hiu-Tea is nu in balbezit. Hiu-Tea draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Hakkito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hakkito geeft een hoge lob. Hamato is nu in balbezit. Hamato haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Soo-Yong rent richting de bal. Soo-Yong geeft een hoge lob. Hokido kopt de bal weg. Hamato rent richting de bal. Hamato schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Lee-Joon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tae-Lee rent richting de bal. Tae-Lee met een sublieme pass. Joon-Ming is nu in balbezit. Joon-Ming haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Hakkito geeft een hoge lob. Tsun-Kwoo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tae-Lee. Tae-Lee krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neluin 44%, Poohangzo Heeming 56%.
Neluin - Poohangzo Heeming 1:0

50e minuut.
Kwoo-Sun passt de bal in één keer door. Joon-Ming bereikt de bal nog maar net als eerste. Joon-Ming probeert naar een medespeler te passen. Hiu-Tea bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu-Tea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Kwoon-Lee geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kwoo-Sun met de inworp. Joon-Ming bereikt de bal nog maar net als eerste. Joon-Ming passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Kwoon-Lee heeft problemen om de bal te vangen. Lee-Joon rent richting de bal. Lee-Joon passt de bal in één keer door. Hamato bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamato haalt uit met een fantastische trap. Choi-Park bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Lee-Joon bereikt de bal nog maar net als eerste. Husson rent richting de bal. Husson passt de bal met de wreef. Hokido is nu in balbezit. Hokido geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neluin 45%, Poohangzo Heeming 55%.
Neluin - Poohangzo Heeming 1:0