Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
96.Jojo Jangmachu Anyengwon Mingbuk
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 20
poor Schieten weak
poor Passen average
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Bum-Kun met een sublieme pass. Han-Kun is nu in balbezit. Tae-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Han-Kun verovert de bal door een tackle van achteren. Han-Kun draait met de bal, schiet en ... Gatoshi bokst de bal weg.

4e minuut.
Lo-Wang kopt de bal weg. Dae-Song is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Han-Kun. Han-Kun krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Cheng-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Li passt de bal in één keer door. Hiu-Hyuong is nu in balbezit. Hiu-Hyuong schiet op doel. Zuhi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
96.Jojo Jangmachu - Anyengwon Mingbuk 1:0

18e minuut.
Son-Kwoo heeft problemen om de bal te vangen. Han-Kun is nu in balbezit. Dae-Song rent richting de bal. Han-Kun onderschept slim de pass. Han-Kun draait met de bal, schiet en ... Gatoshi bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Tsun-De geeft een hoge lob. Cheng-Chong bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Chong geeft de bal voor. Han-Kun rent richting de bal. Han-Kun geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Son-Kwoo probeert naar een medespeler te passen. Hakido is nu in balbezit. Son-Li met een sublieme pass. Klungelig pakt Han-Kun de bal. Han-Kun haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Lo-Wang is nu in balbezit. Lo-Wang geeft een lange en hoge pass. Cheng-Dea kan de bal niet met de borst controleren. Hakido is nu in balbezit. Hakido haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
96.Jojo Jangmachu - Anyengwon Mingbuk 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 96.Jojo Jangmachu 67%, Anyengwon Mingbuk 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
96.Jojo Jangmachu - Anyengwon Mingbuk 1:1

48e minuut.
Tsun-De rent richting de bal. Wang-Choi verovert de bal door een tackle van achteren. Wang-Choi passt de bal zonder na te denken. Hiu-Hyuong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu-Hyuong haalt uit met een fantastische trap. Hakira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Son-Kwoo heeft problemen om de bal te vangen. Cheng-Li is nu in balbezit. Cheng-Li speelt de bal door. Hiu-Hyuong rent richting de bal. Hiu-Hyuong draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Han-Kun geeft een lange en hoge pass. Bum-Kun kopt de bal weg. Dae-Song heeft problemen om de bal te vangen. Hakido rent richting de bal. Hakido haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 96.Jojo Jangmachu 47%, Anyengwon Mingbuk 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
96.Jojo Jangmachu - Anyengwon Mingbuk 1:1