Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Island Resort KF Kwoomeng
352 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 15.4
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


22e minuut.
Chyu-Hyun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jae-byung bereikt de bal nog maar net als eerste. Jae-byung met een sublieme pass. Jae-Doo is nu in balbezit. Jae-Doo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Island Resort - KF Kwoomeng 0:1

30e minuut.
Ling-Hyuong onderschept slim de pass. Ling-Hyuong passt de bal met de wreef. Gui-Doo is nu in balbezit. Gui-Doo haalt uit met een fantastische trap. Jae-Bum probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Island Resort - KF Kwoomeng 1:1

37e minuut.
Sun passt de bal zonder na te denken. Daar is Gui-Doo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gui-Doo probeert naar een medespeler te passen. Ling-Hyuong rent richting de bal. Ling-Hyuong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Island Resort - KF Kwoomeng 2:1

40e minuut.
Jae-byung geeft een hoge lob. Jae-Doo rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Son-Kwoo ... Strafschop! Jae-Doo raakt geblesseerd tijdens het duel. Jae-Doo kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Son-Kwoo rent richting de bal. Son-Kwoo passt de bal in één keer door. Gui-Doo bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuzuko rent richting de bal. Shuzuko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Island Resort 46%, KF Kwoomeng 54%.
Island Resort - KF Kwoomeng 2:1

50e minuut.
Dae-Kyuong met een sublieme pass. Kyu-Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Jae-Doo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyu-Hyun rent richting de bal. Kyu-Hyun haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Ling-Kun probeert naar een medespeler te passen. Shuzuko rent richting de bal. Shuzuko passt de bal in één keer door. Gui-Doo is nu in balbezit. Gui-Doo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Dae-Kyuong met een sublieme pass. Kyu-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyu-Lee geeft de bal voor. Soo-Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Soo-Hyun geeft de bal voor. Chyu-Kun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Ling-Kun met de inworp. Shuzuko is nu in balbezit. Shuzuko geeft een lange en hoge pass. Gui-Doo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gui-Doo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Island Resort - KF Kwoomeng 3:1

88e minuut.
Tsun-Woo geeft een lange en hoge pass. Kyu-Hyun rent richting de bal. Son-Kwoo begaat een overtreding. Son-Kwoo krijgt een gele kaart. Kyu-Hyun is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Tsun-Woo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Island Resort 53%, KF Kwoomeng 47%.
Island Resort - KF Kwoomeng 3:1