Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magicals GRACE LEAGUE
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Aoudou controleert de bal met de borst. Tchoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchoya passt de bal in één keer door. Tcheuko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tcheuko schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Andela rent richting de bal. Bayaka onderschept slim de pass. Bayaka geeft een hoge lob. Midjam bereikt de bal nog maar net als eerste. Midjam haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Aoudou is nu in balbezit. Aoudou geeft de bal voor. Djappa rent richting de bal. Midjam onderschept slim de pass. Midjam draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Aoudou rent richting de bal. Aoudou passt de bal zonder na te denken. Biakollo is nu in balbezit. Midjam onderschept slim de pass. Midjam draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magicals 37%, GRACE LEAGUE 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magicals - GRACE LEAGUE 0:0

66e minuut.
N`Dengue probeert de bal aan de voet te houden. Bayaka rent richting de bal. Bayaka geeft een lange en hoge pass. Midjam bereikt de bal nog maar net als eerste. Midjam haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Aoudou bereikt de bal nog maar net als eerste. Aoudou geeft een lange en hoge pass. Moumié probeert de bal met de borst te controleren. Midjam bereikt de bal nog maar net als eerste. Midjam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Tchoya geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tcheuko de bal. Kong bereikt de bal nog maar net als eerste. Andela onderschept slim de pass. Andela haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magicals 37%, GRACE LEAGUE 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magicals - GRACE LEAGUE 0:0