Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oyack City opopo united
442 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.5 gemiddelde waardering 16.8
matig Schieten zwak
slecht Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Tchuem verovert de bal door een tackle van achteren. Tchuem geeft een hoge lob. N`Dene bereikt de bal nog maar net als eerste. Mvogo onderschept slim de pass. Mvogo schiet op doel. N`Kongo bokst de bal weg.

15e minuut.
Youmekoue bereikt de bal nog maar net als eerste. Youmekoue passt de bal zonder na te denken. N`Kongo met een sublieme pass. Essama is nu in balbezit. Essama schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Essa rent richting de bal. Mvondo onderschept slim de pass. Mvondo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Essama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Essama haalt uit met een fantastische trap. Fogang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oyack City 41%, opopo united 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Oyack City - opopo united 0:0

51e minuut.
Noukeu is nu in balbezit. M`Bella onderschept slim de pass. M`Bella geeft een hoge lob. Essama bereikt de bal nog maar net als eerste. Essama haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Ayock speelt de bal door. Essama rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Noukeu. Noukeu krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Rahibou rent richting de bal. Rahibou geeft een lange en hoge pass. Essa rent richting de bal. Mvondo verovert de bal door een tackle van achteren. Mvondo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Noukeu is nu in balbezit. Oben onderschept slim de pass. Oben passt de bal met de wreef. Ayang is nu in balbezit. Ayang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Ayang heeft problemen om de bal te vangen. Noukeu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ayang. Noukeu moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Noukeu kan niet meer verder spelen. Fonlon komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Oben is nu in balbezit. Oben met een sublieme pass. Essama probeert naar een medespeler te passen. Ayang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oyack City 43%, opopo united 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Oyack City - opopo united 0:0