Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mbembe boys fc Tsinga FC
433 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 19
average Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Kamga bereikt de bal nog maar net als eerste. Timba bereikt de bal nog maar net als eerste. Timba probeert naar een medespeler te passen. N`Gounou rent richting de bal. N`Gounou haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Lam rent richting de bal. Lam geeft de bal voor. Klungelig pakt Moreau de bal. Tchouga is nu in balbezit. Tchouga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Adji is nu in balbezit. Nouazi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Adji. Adji krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Lam met een sublieme pass. Timba is nu in balbezit. Timba met een sublieme pass. Tchouga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchouga schiet op doel. Essindi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Mbembe boys fc - Tsinga FC 0:1

37e minuut.
Adji raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Guamiki komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Moreau bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchouga onderschept slim de pass. Tchouga passt de bal met de wreef. N`Gounou is nu in balbezit. N`Gounou haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Moreau bereikt de bal nog maar net als eerste. Enanga verovert de bal door een tackle van achteren. Enanga speelt de bal door. Tchouga is nu in balbezit. Tchouga schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mbembe boys fc - Tsinga FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mbembe boys fc 49%, Tsinga FC 51%.
Mbembe boys fc - Tsinga FC 0:2

48e minuut.
Essindi trapt de bal weg van het doel. Enanga kopt de bal weg. N`Ko`o kan de bal niet met de borst controleren. Tchouga rent richting de bal. Tchouga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Essindi met een harde bal richting middenveld. Timba kopt de bal weg. N`Gounou is nu in balbezit. N`Gounou geeft een hoge lob. Deffo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Moreau bereikt de bal nog maar net als eerste. Enanga onderschept slim de pass. N`Gounou met een sublieme pass. Tchouga is nu in balbezit. Tchouga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
N`Gounou geeft een lange en hoge pass. N`Toh bereikt de bal nog maar net als eerste. Moussambani met een sublieme pass. Tchouga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchouga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Kwekeu speelt de bal door. Klungelig pakt N`Gounou de bal. Tchouga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchouga schiet op doel. Essindi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mbembe boys fc - Tsinga FC 0:3

76e minuut.
Enanga heeft problemen om de bal te vangen. Bouba is nu in balbezit. Enanga begaat een overtreding. Enanga krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Lam speelt de bal door. N`Gounou bereikt de bal nog maar net als eerste. Deffo bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Gounou verovert de bal door een tackle van achteren. N`Gounou schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Bouba is nu in balbezit. Enanga is nu in balbezit. Bouba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Enanga moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Enanga kan niet meer verder spelen. N`Dong komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Moreau rent richting de bal. N`Gounou onderschept slim de pass. N`Gounou passt de bal met de wreef. Tchouga is nu in balbezit. Tchouga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mbembe boys fc - Tsinga FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mbembe boys fc 63%, Tsinga FC 37%.
Mbembe boys fc - Tsinga FC 0:4