Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Merveilleux Pangolins Calmes Hippopotames
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 15.3
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Tcheuko geeft een lange en hoge pass. Moundi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bouli is nu in balbezit. Bouli haalt uit met een fantastische trap. Lam werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Merveilleux Pangolins - Calmes Hippopotames 1:0

20e minuut.
Moundi is nu in balbezit. N`Kendzap is nu in balbezit. N`Kendzap probeert naar een medespeler te passen. Bouli rent richting de bal. Bouli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Tcheuko bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayatou onderschept slim de pass. Embiid is nu in balbezit. Oyono verovert de bal door een tackle van achteren. Oyono schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Moundi heeft problemen om de bal te vangen. Lekha onderschept slim de pass. Lekha draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Toubé de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Merveilleux Pangolins - Calmes Hippopotames 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Merveilleux Pangolins 44%, Calmes Hippopotames 56%.
Merveilleux Pangolins - Calmes Hippopotames 2:0

55e minuut.
Tcheuko verovert de bal door een tackle van achteren. Tcheuko geeft de bal voor. N`Goudjo heeft problemen om de bal te vangen. Bouli is nu in balbezit. Bouli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Tcheuko met een sublieme pass. Etamé bereikt de bal nog maar net als eerste. Baoro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baoro krijgt een gele kaart.

83e minuut.
N`Dene heeft problemen om de bal te vangen. N`Kendzap verovert de bal door een tackle van achteren. N`Kendzap met een sublieme pass. Bouli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Toubé met een sublieme pass. N`Kendzap rent richting de bal. Ebendje is nu in balbezit. Bouli verovert de bal door een tackle van achteren. Bouli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Merveilleux Pangolins 51%, Calmes Hippopotames 49%.
Merveilleux Pangolins - Calmes Hippopotames 2:0