Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Royal Rangers Team Bryand AS
433 Tactiek 343
53% Balbezit 47%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.4 gemiddelde waardering 18
matig Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
M`Balla verovert de bal door een tackle van achteren. Nana verovert de bal door een tackle van achteren. Nana probeert naar een medespeler te passen. Meck is nu in balbezit. Meck haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Tombi speelt de bal door. Moutchen rent richting de bal. Moutchen met een sublieme pass. Makanda rent richting de bal. Makanda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Nana rent richting de bal. Nana passt de bal zonder na te denken. Meck bereikt de bal nog maar net als eerste. Meck haalt uit met een fantastische trap. Binya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Makanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Boumtje onderschept slim de pass. Boumtje speelt de bal door. Ekambi rent richting de bal. Ekambi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Kegne zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ekambi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Tombi ... Strafschop! Tombi krijgt een gele kaart. Ekambi raakt geblesseerd tijdens het duel. Maigari zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Ekambi is nu in balbezit. Ekambi haalt uit met een fantastische trap. M`Bongo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Makanda rent richting de bal. Makanda speelt de bal door. Nana bereikt de bal nog maar net als eerste. Meck is nu in balbezit. Meck draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Maigari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekambi rent richting de bal. Panenbeng onderschept slim de pass. Maigari verovert de bal door een tackle van achteren. Maigari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Tombi probeert naar een medespeler te passen. Nana rent richting de bal. Nana passt de bal zonder na te denken. Meck is nu in balbezit. Meck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Rangers - Team Bryand AS 1:0

38e minuut.
Doeltrap. M`Bongo met een harde bal richting middenveld. Moutchen probeert naar een medespeler te passen. Meck bereikt de bal nog maar net als eerste. Meck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Rangers - Team Bryand AS 2:0

44e minuut.
Makanda is nu in balbezit. Makanda geeft de bal voor. Nana is nu in balbezit. Meck bereikt de bal nog maar net als eerste. Meck schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Rangers 63%, Team Bryand AS 37%.
Royal Rangers - Team Bryand AS 2:0

50e minuut.
Nana bereikt de bal nog maar net als eerste. Meck bereikt de bal nog maar net als eerste. Meck passt de bal zonder na te denken. Daar is Makanda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makanda schiet op doel. Binya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Rangers - Team Bryand AS 3:0

53e minuut.
Boumtje met de inworp. Mamoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombi met een sublieme pass. Meck rent richting de bal. Meck draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Panenbeng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Makanda is nu in balbezit. Makanda passt de bal zonder na te denken. Meck rent richting de bal. Meck haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Rangers 56%, Team Bryand AS 44%.
Royal Rangers - Team Bryand AS 3:0