Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Pélicans Vieux Faucons
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Dikongué probeert naar een medespeler te passen. Daar is Matafirou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matafirou probeert naar een medespeler te passen. Yemga rent richting de bal. Yemga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
N`Jeukan met een sublieme pass. Matafirou rent richting de bal. M`Bahoute verovert de bal door een tackle van achteren. Olomo is nu in balbezit. Olomo draait met de bal, schiet en ... Miyehane kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Olomo probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Olomo is nu in balbezit. Olomo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pélicans - Vieux Faucons 1:0

6e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Miyehane niet meer kan verder spelen. Moussongui komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Daar is Mpessa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dikongué bereikt de bal nog maar net als eerste. Dikongué speelt de bal door. Yemga bereikt de bal nog maar net als eerste. Yemga draait met de bal, schiet en ... Paal!

12e minuut.
Olomo rent richting de bal. Met opzet legt Djom zijn tegenspeler op de grond. Olomo raakt geblesseerd tijdens het duel. Mpessa met een snel genomen vrije trap. Oumaraini rent richting de bal. Oumaraini geeft de bal voor. Olomo is nu in balbezit. Olomo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Dikongué geeft een lange en hoge pass. Yemga rent richting de bal. Mpessa onderschept slim de pass. N`Chare verovert de bal door een tackle van achteren. N`Chare schiet op doel. Ebongué probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Dikongué bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Bahoute onderschept slim de pass. M`Bahoute passt de bal in één keer door. Daar is Olomo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olomo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pélicans - Vieux Faucons 2:0

37e minuut.
Matafirou is nu in balbezit. Matafirou geeft een hoge lob. Eyebe is nu in balbezit. N`Chare rent richting de bal. N`Chare draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Pélicans 54%, Vieux Faucons 46%.
AS Pélicans - Vieux Faucons 2:0

51e minuut.
M`Bahoute bereikt de bal nog maar net als eerste. Djom legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! M`Bahoute is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. M`Bahoute neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pélicans - Vieux Faucons 3:0

64e minuut.
N`Chare passt de bal in één keer door. Essama is nu in balbezit. Essama geeft de bal voor. Olomo is nu in balbezit. Olomo haalt uit met een fantastische trap. Moussongui bokst de bal weg.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oumaraini met de inworp. M`Bahoute geeft de bal voor. Olomo is nu in balbezit. Olomo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pélicans - Vieux Faucons 4:0

70e minuut.
Yemga bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Chare is nu in balbezit. N`Chare draait met de bal, schiet en ... Essama probeert de bal aan de voet te houden. Ebongué probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pélicans - Vieux Faucons 4:1

72e minuut.
Mpessa passt de bal in één keer door. Oumaraini probeert naar een medespeler te passen. M`Bahoute is nu in balbezit. M`Bahoute passt de bal in één keer door. Olomo rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Kotonang probeert naar een medespeler te passen. N`Chare is nu in balbezit. N`Chare passt de bal in één keer door. Yemga bereikt de bal nog maar net als eerste. Yemga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Pélicans 47%, Vieux Faucons 53%.
AS Pélicans - Vieux Faucons 4:1