Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
G-77 Kleynod
RE Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
17 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 20.8
very good Schieten average
very good Passen weak
good Verdedigen poor


4e minuut.
Rusanovskiy trapt de bal weg. Bakhmetyev kopt de bal weg. Klungelig pakt Sanzhar de bal. Kondratovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondratovich schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kozachenko speelt de bal door. Bakhmetyev kopt de bal weg. Kondratovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondratovich draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
G-77 - Kleynod 1:0

14e minuut.
Batrachenko rent richting de bal. Bakhmetyev verovert de bal door een tackle van achteren. Bakhmetyev met een sublieme pass. Kondratovich is nu in balbezit. Kondratovich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Dikan geeft een hoge lob. Gunchak probeert de bal aan de voet te houden. Kondratovich is nu in balbezit. Kondratovich schiet op doel. Kozachenko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G-77 - Kleynod 2:0

33e minuut.
Khanas met een snelle inworp. Klungelig pakt Bakhmetyev de bal. Bakhmetyev geeft een lange en hoge pass. Kondratovich heeft problemen om de bal te vangen. Kondratovich schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

35e minuut.
Khanas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kondratovich de bal. Gunchak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gunchak krijgt een gele kaart. Kondratovich is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bakhmetyev met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Gunchak de bal. Kondratovich springt en kopt de bal. Gunchak probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Diryavka is nu in balbezit. Daar is Diryavka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diryavka met een sublieme pass. Klungelig pakt Kondratovich de bal. Kondratovich schiet op doel. Kozachenko bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
G-77 - Kleynod 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G-77 40%, Kleynod 60%.
G-77 - Kleynod 3:0

55e minuut.
Bakhmetyev verovert de bal door een tackle van achteren. Bakhmetyev probeert naar een medespeler te passen. Kondratovich rent richting de bal. Kondratovich schiet op doel. Kozachenko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G-77 - Kleynod 4:0

62e minuut.
Batrachenko rent richting de bal. Bakhmetyev verovert de bal door een tackle van achteren. Bakhmetyev geeft de bal voor. Kondratovich is nu in balbezit. Kondratovich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Bakhmetyev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Luchkevich komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Khanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzhar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Khanas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kondratovich legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Kozachenko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
G-77 - Kleynod 5:0

66e minuut.
Daar is Luchkevich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luchkevich kopt de bal weg. Daar is Gunchak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kondratovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondratovich haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Gunchak geeft een hoge lob. Khanas controleert de bal met de borst. Khanas geeft een hoge lob. Kondratovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondratovich haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Krasnoperov met een snelle inworp. Luchkevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchkevich geeft een lange en hoge pass. Kondratovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondratovich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
G-77 - Kleynod 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G-77 18%, Kleynod 82%.
G-77 - Kleynod 6:0