Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zack&Dan Veliki Osli
Slava Ykraini Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
20% Spel op eigen helft 80%
37 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.1 gemiddelde waardering 16.5
solid Schieten poor
average Passen hopeless
adequate Verdedigen poor


4e minuut.
Klungelig pakt Maruca de bal. Magoufis rent richting de bal. Maruca rent richting de bal. Magoufis is nu in balbezit. Magoufis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zack&Dan - Veliki Osli 1:0

5e minuut.
Dranov rent richting de bal. Darnyi rent richting de bal. Darnyi met een sublieme pass. Maruca is nu in balbezit. Maruca haalt uit met een fantastische trap. Onys`ko bokst de bal weg. Maleńczuk rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zack&Dan - Veliki Osli 2:0

10e minuut.
Magoufis kopt de bal weg. Boudianski is nu in balbezit. Maruca verovert de bal door een tackle van achteren. Maruca haalt uit met een fantastische trap. Onys`ko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zack&Dan - Veliki Osli 3:0

12e minuut.
Daar is Shovkovsky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maleńczuk is nu in balbezit. Maleńczuk passt de bal met de wreef. Maruca rent richting de bal. Maruca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zack&Dan - Veliki Osli 4:0

13e minuut.
Popieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Popieliński met een sublieme pass. Vashchuk rent richting de bal. Magoufis is nu in balbezit. Magoufis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Onys`ko met een harde bal richting middenveld. Darnyi kopt de bal weg. Maruca rent richting de bal. Magoufis bereikt de bal nog maar net als eerste. Magoufis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Popieliński rent richting de bal. Popieliński passt de bal in één keer door. Khanas probeert de bal met de borst te controleren. Maruca rent richting de bal. Maruca haalt uit met een fantastische trap. Onys`ko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zack&Dan - Veliki Osli 5:0

22e minuut.
Popieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Popieliński geeft een hoge lob. Magoufis kopt de bal weg. Maleńczuk rent richting de bal. Maleńczuk draait met de bal, schiet en ... Onys`ko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Maruca is nu in balbezit. Maruca haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Onys`ko probeert naar een medespeler te passen. Khanas kopt de bal weg. Ankiel probeert de bal aan de voet te houden. Konshin rent richting de bal. Konshin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Doeltrap. Duffy trapt de bal weg van het doel. Maleńczuk kopt de bal weg. Maruca rent richting de bal. Maruca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Doeltrap. Boudianski trapt de bal weg. Maleńczuk is nu in balbezit. Maleńczuk draait met de bal, schiet en ... Onys`ko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zack&Dan - Veliki Osli 6:0

31e minuut.
García Sánchez verovert de bal door een tackle van achteren. Duffy probeert naar een medespeler te passen. Maruca kopt de bal weg. Maleńczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleńczuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zack&Dan - Veliki Osli 7:0

33e minuut.
Dranov rent richting de bal. Dranov passt de bal in één keer door. Sabo heeft problemen om de bal te vangen. Magoufis is nu in balbezit. Magoufis draait met de bal, schiet en ... Onys`ko bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Zack&Dan - Veliki Osli 8:0

35e minuut.
Maleńczuk rent richting de bal. Maruca is nu in balbezit. Maleńczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruca is nu in balbezit. Maruca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
García Sánchez rent richting de bal. García Sánchez geeft een lange en hoge pass. Popieliński speelt de bal door. Klungelig pakt Vashchuk de bal. Maruca is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Zack&Dan - Veliki Osli 9:0

42e minuut.
Pin onderschept slim de pass. Pin met een sublieme pass. Darnyi probeert naar een medespeler te passen. Maruca rent richting de bal. Maruca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Popieliński rent richting de bal. Popieliński passt de bal met de wreef. Maleńczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruca rent richting de bal. Maruca haalt uit met een fantastische trap. Onys`ko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vashchuk probeert de bal aan de voet te houden. Maruca rent richting de bal. Maruca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zack&Dan - Veliki Osli 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zack&Dan 26%, Veliki Osli 74%.
Zack&Dan - Veliki Osli 10:0

46e minuut.
Germini komt het veld opgelopen. Skrzyniecki komt het veld opgelopen. Feri komt het veld opgelopen. Zahínos komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Walgraeve is nu in balbezit. Walgraeve geeft een lange en hoge pass. Maleńczuk krijgt zijn hoofd ertegen. Feri bereikt de bal nog maar net als eerste. Feri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zack&Dan - Veliki Osli 11:0

50e minuut.
Popieliński passt de bal in één keer door. Zahínos is nu in balbezit. Zahínos probeert naar een medespeler te passen. Feri is nu in balbezit. Feri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zack&Dan - Veliki Osli 12:0

54e minuut.
Feri kopt de bal weg. Klungelig pakt Boudianski de bal. Sabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Feri onderschept slim de pass. Feri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Sabo verovert de bal door een tackle van achteren. Feri onderschept slim de pass. Germini rent richting de bal. Feri is nu in balbezit. Feri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Dranov is nu in balbezit. Zahínos verovert de bal door een tackle van achteren. Zahínos passt de bal in één keer door. Maleńczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Popieliński geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Pin met een sublieme pass. Germini bereikt de bal nog maar net als eerste. Germini passt de bal in één keer door. Feri rent richting de bal. Feri schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Zahínos onderschept slim de pass. Zahínos met een sublieme pass. Maleńczuk is nu in balbezit. Feri rent richting de bal. Feri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Zahínos verovert de bal door een tackle van achteren. Maleńczuk speelt de bal door. Feri is nu in balbezit. Feri draait met de bal, schiet en ... Onys`ko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zack&Dan - Veliki Osli 13:0

71e minuut.
Vashchuk geeft een hoge lob. Konshin controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Zahínos neemt vlug de vrije trap. Maleńczuk rent richting de bal. Maleńczuk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Maleńczuk geeft een hoge lob. Onys`ko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Feri is nu in balbezit. Feri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zack&Dan - Veliki Osli 14:0

72e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Onys`ko niet meer kan verder spelen. Pantilov komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Doeltrap. Pantilov met een harde bal richting middenveld. Zahínos kopt de bal weg. Feri rent richting de bal. Feri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Dranov verovert de bal door een tackle van achteren. Piłkarski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dranov. Dranov krijgt een gele kaart. Piłkarski roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Piłkarski kan niet meer verder spelen. Volot`ok komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Popieliński is nu in balbezit. Popieliński passt de bal in één keer door. Maleńczuk is nu in balbezit. Maleńczuk draait met de bal, schiet en ... Pantilov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zack&Dan 14%, Veliki Osli 86%.
Zack&Dan - Veliki Osli 14:0