Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
£CHELSEA£ Right Sector
zzupdate3 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
11% Spel op eigen helft 89%
59 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 19.1
excellent Schieten average
solid Passen weak
good Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Tablado passt de bal met de wreef. Mitrana is nu in balbezit. Mitrana passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tiereszczenko de bal. Tiereszczenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
£CHELSEA£ - Right Sector 1:0

2e minuut.
Mitrana passt de bal in één keer door. Tiereszczenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiereszczenko passt de bal zonder na te denken. Rigamonti geeft een lange en hoge pass. Babiy kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Rigamonti probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tiereszczenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiereszczenko rent richting de bal. Tiereszczenko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Levitskiy passt de bal zonder na te denken. Padula met een sublieme pass. Daar is Mitrana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tiereszczenko is nu in balbezit. Tiereszczenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
£CHELSEA£ - Right Sector 2:0

7e minuut.
Mitrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrana passt de bal zonder na te denken. Tiereszczenko rent richting de bal. Tiereszczenko schiet op doel. Gorodov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
£CHELSEA£ - Right Sector 3:0

8e minuut.
Padula passt de bal zonder na te denken. Rigamonti is nu in balbezit. Rigamonti passt de bal zonder na te denken. Mitrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrana haalt uit met een fantastische trap. Gorodov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Tiereszczenko de bal. Tiereszczenko haalt uit met een fantastische trap. Mykhalyk probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
£CHELSEA£ - Right Sector 4:0

11e minuut.
Levitskiy rent richting de bal. Ideker verovert de bal door een tackle van achteren. Rigamonti met een sublieme pass. Tiereszczenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiereszczenko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Gorodov niet meer kan verder spelen. Shynder komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Tablado geeft de bal voor. Padula rent richting de bal. Padula met een sublieme pass. Mitrana is nu in balbezit. Mitrana schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
£CHELSEA£ - Right Sector 5:0

16e minuut.
Berkovsky rent richting de bal. Berkovsky geeft de bal voor. Yosipchuk is nu in balbezit. Mitrana verovert de bal door een tackle van achteren. Mitrana schiet op doel. Shynder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Babiy is nu in balbezit. Babiy speelt de bal door. Daar is Tiereszczenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tiereszczenko haalt uit met een fantastische trap. Shynder werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Doeltrap. Shynder met een harde bal richting middenveld. Tablado kopt de bal weg. Babiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiy draait met de bal, schiet en ... Shynder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mitrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Horn is nu in balbezit. Padula verovert de bal door een tackle van achteren. Padula passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mitrana de bal. Mitrana schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yosipchuk heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
£CHELSEA£ - Right Sector 6:0

30e minuut.
Babiy passt de bal in één keer door. Tiereszczenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiereszczenko passt de bal met de wreef. Mitrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
£CHELSEA£ - Right Sector 7:0

31e minuut.
Lascody met de inworp. Padula bereikt de bal nog maar net als eerste. Padula geeft een hoge lob. Mitrana rent richting de bal. Mitrana draait met de bal, schiet en ... Shynder verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Tiereszczenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiereszczenko geeft een lange en hoge pass. Dranirskiy controleert de bal met de borst. Mitrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
£CHELSEA£ - Right Sector 8:0

40e minuut.
Padula controleert de bal met de borst. Padula geeft de bal voor. Babiy kopt de bal weg. Mitrana rent richting de bal. Mitrana haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Dranirskiy onderschept slim de pass. Rigamonti onderschept slim de pass. Rigamonti passt de bal met de wreef. Tiereszczenko is nu in balbezit. Tiereszczenko draait met de bal, schiet en ... Shynder bokst de bal weg. Mitrana rent richting de bal. Mitrana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
£CHELSEA£ - Right Sector 9:0

43e minuut.
Tablado rent richting de bal. Tablado geeft een lange en hoge pass. Mitrana kopt de bal weg. Klungelig pakt Tiereszczenko de bal. Tiereszczenko schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: £CHELSEA£ 8%, Right Sector 92%.
£CHELSEA£ - Right Sector 9:0

46e minuut.
Rigamonti passt de bal in één keer door. Mitrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Yosipchuk met een sublieme pass. Babiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiy draait met de bal, schiet en ... Shynder kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Mitrana is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
£CHELSEA£ - Right Sector 10:0

51e minuut.
Rigamonti geeft een hoge lob. Mykhalyk kopt de bal weg. Rigamonti controleert de bal met de borst. Rigamonti geeft de bal voor. Mitrana maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Shynder trapt de bal weg. Padula geeft een lange en hoge pass. Mitrana kopt de bal weg. Babiy rent richting de bal. Babiy draait met de bal, schiet en ... Shynder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Shynder bereikt de bal nog maar net als eerste. Shynder geeft de bal voor. Smolovik kopt de bal weg. Babiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiy draait met de bal, schiet en ... Shynder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Dranirskiy rent richting de bal. Dranirskiy speelt de bal door. Babiy rent richting de bal. Babiy geeft de bal voor. Mitrana maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Padula kopt de bal weg. Tiereszczenko is nu in balbezit. Tiereszczenko speelt de bal door. Mitrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrana haalt uit met een fantastische trap. Shynder kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Babiy rent richting de bal. Babiy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
£CHELSEA£ - Right Sector 11:0

59e minuut.
Mykhalyk rent richting de bal. Mykhalyk geeft de bal voor. Inworp. Babiy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rigamonti geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Grzegorzewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mavdryk met een sublieme pass. Rigamonti kopt de bal weg. Babiy rent richting de bal. Babiy haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Babiy heeft problemen om de bal te vangen. Rigamonti rent richting de bal. Rigamonti passt de bal met de wreef. Mitrana is nu in balbezit. Mitrana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
£CHELSEA£ - Right Sector 12:0

62e minuut.
Mekhanoshin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekhanoshin passt de bal zonder na te denken. Dranirskiy rent richting de bal. Mitrana verovert de bal door een tackle van achteren. Mitrana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Padula geeft de bal voor. Babiy is nu in balbezit. Babiy passt de bal zonder na te denken. Mitrana rent richting de bal. Mitrana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Shynder trapt de bal weg van het doel. Rigamonti geeft de bal voor. Yosipchuk kopt de bal weg. Babiy is nu in balbezit. Babiy haalt uit met een fantastische trap. Shynder verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Zub is nu in balbezit. Lascody onderschept slim de pass. Lascody geeft een lange en hoge pass. Daar is Mitrana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitrana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Protasov kopt de bal weg. Tablado bereikt de bal nog maar net als eerste. Tablado geeft een hoge lob. Mitrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Daar is Mitrana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yosipchuk probeert naar een medespeler te passen. Lascody geeft een lange en hoge pass. Tiereszczenko rent richting de bal. Tiereszczenko passt de bal in één keer door. Paal!
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Yosipchuk trapt de bal weg van het doel. Daar is Padula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padula geeft een hoge lob. Mitrana krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Tiereszczenko verovert de bal door een tackle van achteren. Tiereszczenko geeft een lange en hoge pass. Mitrana rent richting de bal. Mitrana schiet op doel. Shynder werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Tiereszczenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiereszczenko geeft de bal voor. Babiy rent richting de bal. Babiy schiet op doel. Shynder maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Horn is nu in balbezit. Horn geeft een lange en hoge pass. Rigamonti kopt de bal weg. Mitrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
£CHELSEA£ - Right Sector 13:0

82e minuut.
Mitrana onderschept slim de pass. Tiereszczenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrana rent richting de bal. Tiereszczenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiereszczenko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Zub bereikt de bal nog maar net als eerste. Padula verovert de bal door een tackle van achteren. Padula geeft een hoge lob. Babiy controleert de bal met de borst. Babiy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Padula is nu in balbezit. Padula passt de bal met de wreef. Rigamonti met een sublieme pass. Klungelig pakt Mitrana de bal. Mitrana draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Rigamonti kopt de bal weg. Babiy rent richting de bal. Babiy geeft de bal voor. Tiereszczenko is nu in balbezit. Tiereszczenko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: £CHELSEA£ 14%, Right Sector 86%.
£CHELSEA£ - Right Sector 13:0