Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Berezhany Hrizni Zaporozich
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten average
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


9e minuut.
Korobka speelt de bal door. Edmar rent richting de bal. Edmar passt de bal met de wreef. Kirlik rent richting de bal. Kirlik schiet op doel. Mikulyak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Daar is Chesnakov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavlyukh is nu in balbezit. Yaremenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaremenko schiet op doel. Stryzhevs`kiy werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Burdiyan de bal. Goretskiy is nu in balbezit. Goretskiy schiet op doel. Korobka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Berezhany - Hrizni Zaporozich 0:1

21e minuut.
Shmatovalenko is nu in balbezit. Edmar onderschept slim de pass. Edmar passt de bal met de wreef. Kirlik is nu in balbezit. Kirlik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Chesnakov rent richting de bal. Tolochko verovert de bal door een tackle van achteren. Tolochko met een sublieme pass. Goretskiy is nu in balbezit. Goretskiy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Korobka rent richting de bal. Korobka geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ivanskiy de bal onder controle te krijgen. Gusarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusarov geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Berezhany 55%, Hrizni Zaporozich 45%.
FC Berezhany - Hrizni Zaporozich 0:1

47e minuut.
Lagoida met een sublieme pass. Goretskiy rent richting de bal. Goretskiy met een sublieme pass. Yaremenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaremenko draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Berezhany - Hrizni Zaporozich 0:2

69e minuut.
Mikulyak probeert naar een medespeler te passen. Goretskiy kopt de bal weg. Burdiyan probeert de bal aan de voet te houden. Yaremenko rent richting de bal. Yaremenko schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Berezhany - Hrizni Zaporozich 0:3

73e minuut.
Inworp. Gusarov met de inworp. Edmar rent richting de bal. Edmar draait met de bal, schiet en ... Kirlik springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Tolochko geeft een lange en hoge pass. Yaremenko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kucher bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaremenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaremenko draait met de bal, schiet en ... Stryzhevs`kiy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Boryachinskiy is nu in balbezit. Boryachinskiy geeft een lange en hoge pass. Inworp. Voynov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Edmar geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Sernetski probeert naar een medespeler te passen. Kirlik rent richting de bal. Boryachinskiy rent richting de bal. Kirlik onderschept slim de pass. Kirlik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Berezhany 50%, Hrizni Zaporozich 50%.
FC Berezhany - Hrizni Zaporozich 0:3