Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bombezni Lamantyny Lamantyny Bombezni
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 15.7
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Rozlach rent richting de bal. Orlaty verovert de bal door een tackle van achteren. Orlaty geeft een hoge lob. Masniy is nu in balbezit. Masniy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Shust rent richting de bal. Mikhailenko rent richting de bal. Zolotnitskiy is nu in balbezit. Masniy onderschept slim de pass. Masniy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kamenyuki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovkatski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovkatski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Muntian de bal. Muntian schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bombezni Lamantyny 53%, Lamantyny Bombezni 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bombezni Lamantyny - Lamantyny Bombezni 0:0

53e minuut.
Tovkatski geeft een hoge lob. Rozlach rent richting de bal. Popadyuk begaat een overtreding. Popadyuk krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Stargorodski verovert de bal door een tackle van achteren. Stargorodski met een sublieme pass. Rozlach rent richting de bal. Rozlach draait met de bal, schiet en ... Daar is Gasanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rozlach rent richting de bal. Rozlach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bombezni Lamantyny - Lamantyny Bombezni 1:0

73e minuut.
Popadyuk geeft een lange en hoge pass. Kamenyuki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamenyuki passt de bal met de wreef. Mikhailenko rent richting de bal. Mikhailenko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Taran passt de bal met de wreef. Rozlach bereikt de bal nog maar net als eerste. Venglinskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozlach onderschept slim de pass. Rozlach haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bombezni Lamantyny 44%, Lamantyny Bombezni 56%.
FC Bombezni Lamantyny - Lamantyny Bombezni 1:0