Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Football Warriors Riga FC
.5-3-2-hdnw Tactiek 5-3-2
42% Balbezit 58%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 3
45.5 gemiddelde waardering 49.1
very good Schieten good
average Passen good
average Verdedigen good


2e minuut.
Carmignani bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmignani passt de bal met de wreef. Snīpis is nu in balbezit. Bandırmalıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Bandırmalıoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Hofstetter passt de bal met de wreef. Carmignani is nu in balbezit. Carmignani passt de bal in één keer door. Bandırmalıoğlu is nu in balbezit. Bandırmalıoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Późniak passt de bal met de wreef. Pungă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hải Phong begaat een overtreding. Hải Phong krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Bandırmalıoğlu schiet op doel. Nánási kopt de bal weg. Gudrinieks kan de bal niet met de borst controleren. Bandırmalıoğlu rent richting de bal. Bandırmalıoğlu draait met de bal, schiet en ... Celmiņš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Football Warriors 57%, Riga FC 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Football Warriors - Riga FC 0:0

50e minuut.
Leshtarski verovert de bal door een tackle van achteren. Leshtarski geeft de bal voor. Klungelig pakt Irbe de bal. Skobel is nu in balbezit. Skobel draait met de bal, schiet en ... Zagdański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Censaitis geeft een lange en hoge pass. Zagdański probeert naar een medespeler te passen. Olechowski kopt de bal weg. Bandırmalıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandırmalıoğlu draait met de bal, schiet en ... Celmiņš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Gudrinieks probeert de bal aan de voet te houden. Późniak is nu in balbezit. Późniak passt de bal zonder na te denken. Vadász bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadász haalt uit met een fantastische trap. Zagdański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Carmignani bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmignani geeft een lange en hoge pass. Daar is Snīpis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bandırmalıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandırmalıoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Irbe geeft de bal voor. Buitenspel voor Bandırmalıoğlu. Goede buitenspelval van de verdediging. Gudrinieks neemt vlug de vrije trap. Vadász rent richting de bal. Vadász draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Leshtarski kopt de bal weg. Gudrinieks heeft problemen om de bal te vangen. Bandırmalıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandırmalıoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Leshtarski geeft een lange en hoge pass. Telvi kopt de bal weg. Olechowski speelt de bal door. Vadász is nu in balbezit. Vadász draait met de bal, schiet en ... Zagdański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Football Warriors 42%, Riga FC 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Football Warriors - Riga FC 0:0