Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-15 18:19
  • Competitiewedstrijd: Virslīga
  • Stadion: FC Ogre Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 18000
FC Ogre Cīnītāji
mid Tactiek trenējamies
47% Balbezit 53%
38% Spel op eigen helft 62%
18 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 47.7
very good Schieten good
solid Passen formidable
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
Triệu Thái met een sublieme pass. De Laet rent richting de bal. Ibáñez rent richting de bal. Ibáñez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ogre - Cīnītāji 1:0

2e minuut.
Rudeanu met de inworp. Triệu Thái speelt de bal door. Ibáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibáñez draait met de bal, schiet en ... Segovia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ogre - Cīnītāji 2:0

9e minuut.
Rudeanu speelt de bal door. Romeo speelt de bal door. De Laet is nu in balbezit. De Laet draait met de bal, schiet en ... Segovia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ogre - Cīnītāji 3:0

14e minuut.
Ueda passt de bal in één keer door. Băsescu met een sublieme pass. Triệu Thái is nu in balbezit. De Laet is nu in balbezit. De Laet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Inworp. Rudeanu met een snelle inworp. Triệu Thái is nu in balbezit. Triệu Thái geeft de bal voor. Ibáñez maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Romeo probeert naar een medespeler te passen. Rudeanu probeert naar een medespeler te passen. Ibáñez met een sublieme pass. De Laet rent richting de bal. De Laet schiet op doel. Segovia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Triệu Thái rent richting de bal. Triệu Thái passt de bal met de wreef. De Laet rent richting de bal. Ibáñez is nu in balbezit. Ibáñez draait met de bal, schiet en ... Segovia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Ueda geeft een lange en hoge pass. Daar is Ibáñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ibáñez probeert naar een medespeler te passen. De Laet rent richting de bal. De Laet schiet op doel. Segovia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Gavars speelt de bal door. Sidorovs rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ueda. Ueda krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Romeo verovert de bal door een tackle van achteren. Romeo met een sublieme pass. Băsescu met een sublieme pass. De Laet rent richting de bal. De Laet draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Rzeczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Romeo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rzeczkowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Plicis met een snel genomen vrije trap. Rzeczkowski kopt de bal weg. Gavars bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavars geeft een lange en hoge pass. Rzeczkowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kasza trapt de bal weg. Triệu Thái kopt de bal weg. De Laet bereikt de bal nog maar net als eerste. De Laet haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ogre - Cīnītāji 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ogre 38%, Cīnītāji 62%.
FC Ogre - Cīnītāji 4:0

46e minuut.
Podnieks geeft een lange en hoge pass. Veidenbergs bereikt de bal nog maar net als eerste. Veidenbergs passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Ibáñez de bal onder controle te krijgen. Ibáñez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De Laet rent richting de bal. De Laet schiet op doel. Segovia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ogre - Cīnītāji 5:0

55e minuut.
Biesik rent richting de bal. Biesik passt de bal in één keer door. Rudeanu met een sublieme pass. Ibáñez rent richting de bal. Ibáñez geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Plicis rent richting de bal. Triệu Thái begaat een overtreding. Plicis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Veidenbaums komt het veld opgelopen. Fierka komt het veld opgelopen. Pérez Piñeiro komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Triệu Thái met een sublieme pass. Băsescu is nu in balbezit. Băsescu probeert naar een medespeler te passen. Ibáñez rent richting de bal. Ibáñez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ogre - Cīnītāji 6:0

71e minuut.
Ibáñez passt de bal in één keer door. Fomins rent richting de bal. Pérez Piñeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Piñeiro draait met de bal, schiet en ... Segovia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ogre - Cīnītāji 7:0

79e minuut.
Tūters onderschept slim de pass. Tūters passt de bal in één keer door. Kārtībnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Kārtībnieks geeft een lange en hoge pass. Rzeczkowski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Sidorovs bereikt de bal nog maar net als eerste. Veidenbaums begaat een overtreding. Sidorovs is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gavars zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sidorovs kopt de bal weg. Gavars rent richting de bal. Gavars geeft de bal voor. Rzeczkowski springt en kopt de bal. Kasza bokst de bal weg.

82e minuut.
Klungelig pakt Ibáñez de bal. Tūters met een sublieme pass. Kārtībnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Kārtībnieks geeft een lange en hoge pass. Rzeczkowski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Doeltrap. Segovia met een harde bal richting middenveld. Rudeanu kopt de bal weg. Ibáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibáñez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Kārtībnieks met een snelle inworp. Tūters geeft een lange en hoge pass. Biesik kan de bal niet met de borst controleren. Rzeczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeczkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ogre 39%, Cīnītāji 61%.
FC Ogre - Cīnītāji 7:0