Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-05 18:19
  • Competitiewedstrijd: Virslīga
  • Stadion: Riga FC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 25620
Riga FC Reinito
5-3-2 Tactiek tris aizsragi
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43 gemiddelde waardering 54.3
adequate Schieten good
adequate Passen solid
solid Verdedigen excellent


8e minuut.
Hải Phong speelt de bal door. Umlauf bereikt de bal nog maar net als eerste. Umlauf met een sublieme pass. Bandırmalıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Bandırmalıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kante probeert naar een medespeler te passen. Torno bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Torno zal de hoekschop nemen. Marvaldi springt en kopt de bal. Paal! Klungelig pakt Moretti de bal. Marvaldi is nu in balbezit. Marvaldi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Riga FC - Reinito 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Riga FC 52%, Reinito 48%.
Riga FC - Reinito 0:1

50e minuut.
Kolle geeft een lange en hoge pass. Bandırmalıoğlu is nu in balbezit. Klungelig pakt Bandırmalıoğlu de bal. Bandırmalıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Trường Vũ probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Riga FC - Reinito 1:1

51e minuut.
Cobián kopt de bal weg. Virskulis rent richting de bal. Virskulis geeft een lange en hoge pass. Marvaldi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Riga FC - Reinito 1:2

55e minuut.
Torno is nu in balbezit. Carmignani onderschept slim de pass. Carmignani geeft een lange en hoge pass. Umlauf maakt een snoekduik en kopt de bal. Trường Vũ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Sorokins kan de bal niet met de borst controleren. Hofstetter onderschept slim de pass. Hofstetter passt de bal in één keer door. Kante bereikt de bal nog maar net als eerste. Kante draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Hải Phong met de inworp. Šķēle rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kante. Šķēle raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Šķēle kan niet meer verder spelen. Cortés komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Silahtar probeert naar een medespeler te passen. Virskulis rent richting de bal. Virskulis probeert naar een medespeler te passen. Marvaldi rent richting de bal. Marvaldi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Hofstetter geeft de bal voor. Bandırmalıoğlu rent richting de bal. Carmignani bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmignani draait met de bal, schiet en ... Trường Vũ probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Riga FC - Reinito 2:2

89e minuut.
Kante speelt de bal door. Virskulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Hải Phong tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hải Phong krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Riga FC 47%, Reinito 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Riga FC - Reinito 2:2