Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:20
  • Competitiewedstrijd: Līga II.02
  • Stadion: Imanta 5 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2833
Imanta 5 Ciets Zirgi
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Klungelig pakt Kaktiņš de bal. Buters is nu in balbezit. Rupeiks begaat een overtreding. Rupeiks krijgt een gele kaart. Buters is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Buters met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kulbergs heeft problemen om de bal te vangen. Leitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gribusts rent richting de bal. Gribusts geeft een hoge lob. Kaimiņš kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Inworp. Gribusts met de inworp. Rupeiks probeert naar een medespeler te passen. Brūveris rent richting de bal. Brūveris schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Kaktiņš kopt de bal weg. Ozoliņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozoliņš passt de bal zonder na te denken. Gavars rent richting de bal. Gavars haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kaimiņš is nu in balbezit. Kaimiņš met een sublieme pass. Barkāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavars onderschept slim de pass. Gavars haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Anders heeft problemen om de bal te vangen. Rupeiks rent richting de bal. Anders tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anders krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Cirhs bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozoliņš is nu in balbezit. Ozoliņš passt de bal met de wreef. Gavars is nu in balbezit. Gavars draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imanta 5 62%, Ciets Zirgi 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Imanta 5 - Ciets Zirgi 0:0

57e minuut.
Neilands zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Kaimiņš de bal. Ķesteris speelt de bal door. Bitmanis is nu in balbezit. Bitmanis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Imanta 5 - Ciets Zirgi 1:0

64e minuut.
Ozoliņš onderschept slim de pass. Ozoliņš passt de bal in één keer door. Leitis heeft problemen om de bal te vangen. Ozoliņš rent richting de bal. Ozoliņš schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Buters met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gribusts zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rupeiks rent richting de bal. Rupeiks geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imanta 5 38%, Ciets Zirgi 62%.
Imanta 5 - Ciets Zirgi 1:0