Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Medības Bruņinieki kraanagalvas
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


21e minuut.
Sildvaris verovert de bal door een tackle van achteren. Sildvaris passt de bal in één keer door. Apšenieks is nu in balbezit. Apšenieks draait met de bal, schiet en ... Štromanis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Medības Bruņinieki - kraanagalvas 0:1

30e minuut.
Lejmanis speelt de bal door. Lidmanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepītis speelt de bal door. Broks rent richting de bal. Broks schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Daar is Valdiķis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lidmanis probeert naar een medespeler te passen. Apšenieks rent richting de bal. Apšenieks haalt uit met een fantastische trap. Štromanis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Medības Bruņinieki - kraanagalvas 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Medības Bruņinieki 32%, kraanagalvas 68%.
Medības Bruņinieki - kraanagalvas 0:2

47e minuut.
Kurzemnieks geeft een hoge lob. Lidmanis is nu in balbezit. Pepītis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lidmanis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lidmanis neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Kulbergs geeft een lange en hoge pass. Valdiķis is nu in balbezit. Lidmanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lidmanis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Pepītis passt de bal in één keer door. Pampālis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pampālis passt de bal met de wreef. Johansons rent richting de bal. Johansons draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Medības Bruņinieki - kraanagalvas 1:2

71e minuut.
Dunens met een sublieme pass. Broks is nu in balbezit. Broks met een sublieme pass. Johansons bereikt de bal nog maar net als eerste. Johansons haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Medības Bruņinieki - kraanagalvas 2:2

78e minuut.
Tolmanis geeft een lange en hoge pass. Birze bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Valdiķis zijn tegenspeler op de grond. Valdiķis krijgt een gele kaart. Štromanis speelt de bal door. Tolmanis is nu in balbezit. Pampālis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pampālis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Medības Bruņinieki 53%, kraanagalvas 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Medības Bruņinieki - kraanagalvas 2:2