Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Darbība Saules Braukšana Zirnekļcilvēki
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 20
hopeless Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Daar is Putniņš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cars onderschept slim de pass. Cars passt de bal zonder na te denken. Pavlovs is nu in balbezit. Pavlovs geeft een lange en hoge pass. Smaidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rogovs rent richting de bal. Rogovs haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Pavlovs rent richting de bal. Cars bereikt de bal nog maar net als eerste. Cars passt de bal met de wreef. Rogovs is nu in balbezit. Rogovs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Darbība Saules - Braukšana Zirnekļcilvēki 0:1

19e minuut.
Pekausis verovert de bal door een tackle van achteren. Pekausis geeft een lange en hoge pass. Putniņš kopt de bal weg. Miedziņš is nu in balbezit. Miedziņš schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Darbība Saules 46%, Braukšana Zirnekļcilvēki 54%.
Darbība Saules - Braukšana Zirnekļcilvēki 0:1

46e minuut.
Cars passt de bal in één keer door. Olis is nu in balbezit. Miedziņš begaat een overtreding. Miedziņš krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Veidols probeert naar een medespeler te passen. Rogovs rent richting de bal. Kupcis is nu in balbezit. Cars rent richting de bal. Cars draait met de bal, schiet en ... Smaidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Olis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pavlovs heeft problemen om de bal te vangen. Serģis rent richting de bal. Pavlovs is nu in balbezit. Pavlovs draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Laimstars met de inworp. Tautvedis geeft een hoge lob. Pavlovs probeert de bal aan de voet te houden. Anders bereikt de bal nog maar net als eerste. Anders haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Darbība Saules - Braukšana Zirnekļcilvēki 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Darbība Saules 64%, Braukšana Zirnekļcilvēki 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Darbība Saules - Braukšana Zirnekļcilvēki 1:1