Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Braukšana Zirnekļcilvēki Stal Ryga 1944
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.9
hopeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Zeilands met de inworp. Druvjānis is nu in balbezit. Olis verovert de bal door een tackle van achteren. Cars is nu in balbezit. Cars haalt uit met een fantastische trap. Josts verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Rudzītis rent richting de bal. Cars is nu in balbezit. Cars passt de bal in één keer door. Rogovs rent richting de bal. Rogovs schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Šilbergs bereikt de bal nog maar net als eerste. Cars verovert de bal door een tackle van achteren. Rogovs rent richting de bal. Rogovs schiet op doel. Josts probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Danovskis probeert de bal aan de voet te houden. Josts probeert wanhopig de bal te grijpen. Rogovs bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogovs schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pekausis met de inworp. Daar is Pavlovs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Darāns haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Druvjānis onderschept slim de pass. Druvjānis geeft een hoge lob. Amatnieks heeft problemen om de bal te vangen. Darāns rent richting de bal. Darāns draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Darāns passt de bal zonder na te denken. Rudzītis is nu in balbezit. Rudzītis probeert naar een medespeler te passen. Darāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Darāns geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Braukšana Zirnekļcilvēki - Stal Ryga 1944 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Braukšana Zirnekļcilvēki 44%, Stal Ryga 1944 56%.
Braukšana Zirnekļcilvēki - Stal Ryga 1944 0:1

49e minuut.
Daar is Zeilands, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lucis verovert de bal door een tackle van achteren. Lucis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rogovs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogovs schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Braukšana Zirnekļcilvēki 45%, Stal Ryga 1944 55%.
Braukšana Zirnekļcilvēki - Stal Ryga 1944 0:1